Petr Janda: Nevěru ti neodpustím, dokud neporodíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Janda: Nevěru ti neodpustím, dokud neporodíš!

Petr Janda by momentálně své manželce Alici nevěru netoleroval. Po dítěti však bude mnohem shovívavější.
Petr Janda by momentálně své manželce Alici nevěru netoleroval. Po dítěti však bude mnohem shovívavější.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Nevěra! Zpěvák Petr Janda (65) by momentálně své ženě nevěru neodpustil! Manželka Alice (25), která je o celých čtyřicet let mladší, dostala od populárního »Olympika« ultimátum.

Nevěra! Zpěvák Petr Janda (65) by momentálně své ženě nevěru neodpustil! Manželka Alice (25), která je o celých čtyřicet let mladší, dostala od populárního »Olympika« ultimátum. „Teď, když pracujeme na dítěti, bych jí nevěru neodpustil,“ prohlásil kapelník Olympiku na nedávné oslavě. Pochybuje snad o své ženě? „Ne, já jsem teď naprosto spokojený, nevím, jak ona, ale já myslím, že je vše v pořádku,“ prozradil Janda.

Muzikant Petr Janda si je samozřejmě vědom velkého věkového rozdílu mezi ním a jeho manželkou. Dříve vůbec tento problém neřešil. Dnes, s odstupem času, už však začíná o čtyřiceti letech, které jim stojí v cestě, přemýšlet. „Když jsem si Alici bral, vůbec jsem neuvažoval o tom, že jsem o tolik starší, dneska je to horší, bojím se, že jí nebudu stačit,“ tvrdí zpěvák.

Asi se bojí, že dopadne jako režisér Jiří Menzel, jehož mladičká žena Olga ho v těhotenství podvádí s režisérem Jaroslavem Brabcem. Takovou potupu by Petr Janda zřejmě neunesl.

Přestože ho mladičká Alice nepodvedla, možné alternativy a řešení nevěry samozřejmě Petr Janda má. Už před časem tam totiž malé podezření bylo, a to na jednom z večírku X Factoru, kdy Alice skončila v náruči mladého muže a protančila s ním noc. „Víte, když pracujeme na dítěti, to bych se s nevěrou nevyrovnal, ale pak až budeme mít miminko, ať si dělá, co chce,“ řekl naprosto otevřeně Janda. A jeho manželka Alice zřejmě ani netuší, jak to celé její muž vymyslel. Zálety má prostě povolené až po prvním dítěti…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.