Nová hvězda Novy: Vanda Rajnochová - Náhradnice Borhyové se bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nová hvězda Novy: Vanda Rajnochová - Náhradnice Borhyové se bojí!

Lucie Borhyová si se svou nástupkyní rozhodně těžkou hlavu nedělá. Jediné, co ji momentálně zajímá, je její miminko, které nosí pod srdcem.
Lucie Borhyová si se svou nástupkyní rozhodně těžkou hlavu nedělá. Jediné, co ji momentálně zajímá, je její miminko, které nosí pod srdcem.

PRAHA – Těhotnou moderátorku Lucii Borhyovou (30) má v Televizních novinách nahradit krajská reportérka Vanda Rajnochová (31)! Ta se však bojí a na nabídku televize Nova zatím nekývla.


Vetře se mezi moderátorky Agáta Hanychová?

„Už ji několikrát oslovili, ale ona má strach. Dělá krajánka v Olomouci, a teď by najednou měla přestoupit do Prahy jako moderátorka do Televizních novin,“ řekl nám dobře informovaný zdroj z Novy. A to je šance pro Agátu Hanychovou (23). Už před časem se totiž její matka Veronika Stropnická (46) snažila procpat svou dceru do »nováckých« Odpoledních zpráv. Půjde znova orodovat ke generálnímu řediteli?

Tisková mluvčí televize Nova tvrdí, že se chystá casting na novou tvář Televizních novin, která by měla na nějaký čas nahradit těhotnou Borhyovou. „Vždyť Lucie odchází až o Vánocích, to máme ještě spoustu času. Určitě proběhne casting, ale ještě nevíme kdy,“ řekla včera deníku Aha! tisková mluvčí Veronika Šmítková. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteTo, že je už dávno rozhodnuto o krajské reportérce Vandě Rajnochové, jež má zkušenosti s modelingem i herectvím, na Nově popřeli. Malý zádrhel je však v tom, že Rajnochová se pozice moderátorky hlavní zpravodajské relace bojí a zatím se nerozhodla, jestli se stane moderátorskou partnerkou Raye Korantenga.

„Po Lucii to rozhodně nebude mít jednoduché, každý ji s ní bude srovnávat. Dokonce váhá, jestli nabídku přijmout,“ prozradil nám zdroj z Novy. A toho by mohla využít Veronika Stropnická, která chtěla svou dceru Agátu natlačit už před časem do Odpoledních zpráv. „Ještě než přijali Renátu Czadernovou, Veronika vlítla za ředitelem, že chce, aby moderování přiklepli její dceři. Poté, co se dozvěděla, že by jako všichni ostatní musela projít castingem, rozlítila se na ředitele ještě víc. Její divoké výstupy však Agátě rozhodně nepomohly,“ řekl deníku Aha! zdroj. Jediný, kdo zůstává naprosto v klidu, je Lucie Borhyová, která je rozhodnuta moderovat až těsně do porodu a brzy po narození děťátka se chce vrátit zpět na obrazovky.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.