Eben v taneční reality show? Zatím nesmím nic říct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eben v taneční reality show? Zatím nesmím nic říct!

Marek Eben se asi stane moderátorem připravované taneční reality show na obrazovkách veřejnoprávní České televize.
Marek Eben se asi stane moderátorem připravované taneční reality show na obrazovkách veřejnoprávní České televize. (Aha!: Ája BUREŠOVÁ)

PRAHA – Česká televize (ČT) připravuje na podzim českou verzi pořadu Strickly Dancing (Přísný tanec), která je ve světě velmi úspěšná. Horkým kandidátem na post moderátora je noblesní Marek Eben (49), ten je totiž zaručeným esem pro jakýkoliv pořad.

„Soutěž by měl uvádět Marek Eben a v porotě se možná objeví i zpěvačka Iveta Bartošová, ale v jednání jsou i další osobnosti,“ uvedl náš zdroj z České televize. Sám Marek Eben je ale skoupý na slovo. „Nejsem oprávněný k tomu cokoliv říkat, budete si muset počkat na tiskovou konferenci,“ řekl včera deníku Aha! Marek Eben.

Strickly Dancing je soutěž, ve které se ve vyřazovacích bojích utkají taneční páry a jejich výkony hodnotí porota. Soutěž vychází z podobného principu jako je třeba SuperStar, kterou vysílá televize Nova. „Ano, chystáme na podzim projekt BBC Strickly Dancing a moderátor je v jednání. Víc ale neprozradím,“ shrnul mluvčí ČT Martin Krafl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.