Noid neandrtalis - Lucko, omlouváme se, ale ta fotka...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Noid neandrtalis - Lucko, omlouváme se, ale ta fotka...!

 (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Václav Noid Bárta (25), manžel zpěvačky Lucie Bílé (40), je pěkný pořízek! Na fotbalovém turnaji osmi pražských divadel, který se při příležitosti MS ve fotbale 2006 konal o víkendu.


Zacha nakopli,
Střihavka vzrušen!

Kliknutím zvětšetePRAHA – Václav Noid Bárta (25), manžel zpěvačky Lucie Bílé (40), je pěkný pořízek! Na fotbalovém turnaji osmi pražských divadel, který se při příležitosti MS ve fotbale 2006 konal o víkendu na pražském Anenském náměstí, Noid své protihráče z řad populárních herců zastrašoval nejen pěkně ostrou hrou, ale i »gorilími« gesty! Náš fotoreportér ho zachytil dokonce v postoji a s výrazem připomínajícím předchůdce člověka. Kliknutím zvětšeteA na protihráče to fungovalo! Však také Noid a jeho tým Divadla Ta Fantastika jeden zápas vyhráli 10:0! A sám Noid byl autorem tří gólů! Lucko, s takovýmhle »gorilákem« po boku si na tebe už nikdo netroufne!
Řada populárních herců si pak domů ze hry odnesla i nepěkné šrámy! Třeba Roman Zach (32) z Ordinace v růžové zahradě měl tak pokopané nohy, že se sotva belhal!

Kliknutím zvětšeteNejen on, ale i potem zbrocený Pavel Liška, Jan Dolanský, David Prachař, David Matásek, Ivan Trojan, Kamil Střihavka nebo Václav »Noid« Bárta, ti všichni se celý den honili za míčem v rámci sportovní akce organizované Divadlem Na zábradlí. A téměř všichni si přivedli i své rodiny! Každý tak mohl vidět Davida Prachaře, jak se ruku v ruce vede se svojí ženou Lindou Rybovou a dětmi Rozárkou a Josefínou, zvídavého Šimona Samuela Pavla Lišky či malou Amélii Honzy Dolanského.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.