Premiéra filmu v Lucerně - Polonyiové málem vypadla prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra filmu v Lucerně - Polonyiové málem vypadla prsa!

Polonyiové málem vypadla prsa z jejích sexy šatiček.
Polonyiové málem vypadla prsa z jejích sexy šatiček. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nejnovější film režiséra mafi ánských fi lmů Martina Scorseseho o kapele Rolling Stones si ve středu v pražském kině Lucerna nenechalo ujít hned několik známých hostů. Eliška Balzerová (59) z Nemocnice na kraji města se ukázala jako pořádná šetřilka, textař a miliardář Michal Horáček (55) jako vzorný otec, »nacucaná« Světlana Nálepková (48) byla za nešikovnou zpěvačku narozeninového popěvku a bývalá moderátorka Peříčka Soňa Polonyiová ukázala zase svoje bujné vnady!

A Balzerová byla hysterická kvůli fotografům

Eliška Balzerová asi nemá všech pět pohromadě! Nad jejím chováním po premiéře filmu kroutili hlavou i ostatní hvězdní hosté. Jen co totiž spatřila dav fotografů, začala hystericky zuřit. „Nefoťte mě! Nemáte na to právo!“ durdila se a rychle si zakrývala obličej. Kdyby odmítla lístek »zadara« na premiéru a šla do kina jindy a za své, novinářům by se vyhnula. Jenže to je asi pro ni příliš peněz, neboť s sebou vzala i svého manžela…

Michal Horáček na akci dorazil v doprovodu půvabné blondýnky, až si všichni začali šuškat, zda náhodou nezahýbá své dlouholeté manželce Ruth. Kdepak, do společnosti textař vyvedl svou dceru Ruth, která si zahrála už i ve filmu Non plus ultras.

Místo exprezidenta Václava Havla, blízkého přítele skupiny Rolling Stones, pořadatelé premiéry pozvali z politiků jen primátora Prahy Pavla Béma. S předstihem dostal ke svým dnešním pětačtyřicátinám dva dárky – maketu červeného kamionu a písničkové přání od zpěvačky Světlany Nálepkové. Ta chtěla napodobit Marilyn Monroe, když přála tehdejšímu americkému prezidentovi Johnu Kennedymu, a tak do sebe rychle kopla sklenku šampáňa a vtipně mu opileckým hlasem zazpívala Happy Birthday. Unikátní dokument o nejslavnější kapele všech dob je k vidění v kinech od včerejška.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.