Mim Čejka pláče: Zemřela mu maminka (†104)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mim Čejka pláče: Zemřela mu maminka (†104)!

Jaroslav Čejka
Jaroslav Čejka (: ara)

PRAHA – Mim proslavený svými parodiemi slepice nebo Charlieho Chaplina Jaroslav Čejka (71) se topí v potocích slz! Včera dopoledne mu v motolské nemocnici zemřela maminka Marie Kohoutová (†104), o kterou se celý svůj dospělý život staral. „Odešla ve spánku. Nesmím se tomu poddávat, ale trpím, že už to takhle zůstane napořád,“ plakal nám do telefonu slavný komik a tanečník.

„Maminku jsem musel minulou neděli nechat odvézt do nemocnice, protože přestala pít i jíst. A dnes po vizitě zavřela oči a umřela. Dozvěděl jsem se to od lékařky v půl jedné odpoledne,“ řekl Jaroslav Čejka, který kvůli péči o »maťu«, jak jí důvěrně říkal, dlouho odkládal i operaci nohou spojenou s výměnou kloubů. „Odkládal jsem ji kvůli matce, nikoho jiného totiž nesnesla. Teď si dokonce můžu vybrat termín,“ poznamenal trpce muž, který letos v březnu získal divadelní cenu Thálie za celoživotní přínos baletu.

Pohřeb Marie Kohoutové proběhne 21. července od 12.30 hodin v motolském krematoriu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.