Sexbomba Aichmajerová - Má nového milence? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexbomba Aichmajerová - Má nového milence?

Sexy Eva s Peterem na tajné večeři v klubu Infi nity.
Sexy Eva s Peterem na tajné večeři v klubu Infi nity. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Po bouřlivém scházení se a rozcházení s režisérem Adrianem Stojkovem (38) je Eva Aichmajerová (29), zdá se, opět šťastná! Sexy moderátorku jsme totiž načapali po natáčení v televizi Óčko na večeři v klubu Infinity s jejím novým objevem!

Slovenský zpěvák Peter Cmorik (29) ale prý není žádná nová známost, podle našeho zdroje se znají už dva a půl roku, kdy je na Československém bále, který Aichmajerová moderovala, seznámil Paľo Habera. Od té doby se mají coby milenci nepravidelně stýkat. Háček je ovšem v tom, že na rozdíl od Aichmajerové není Cmorik sám. Podle dostupných informací totiž chodí s reprezentantkou Slovenska ve sportovní střelbě Dankou Bartekovou (24). Té však není nevěrný poprvé! Na konci loňského roku na něj »praskla« na Slovensku nevěra s herečkou Mirkou Partlovou (23). Tehdy ale jejich vztah ustál. Vydrží to se Cmorikem střelkyně Barteková i tentokrát?

16.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.