Basiková se přiživuje na charitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Basiková se přiživuje na charitě!

Bára Basiková vypadá dnes i na plakátu k Noci s hvězdami stejně.
Bára Basiková vypadá dnes i na plakátu k Noci s hvězdami stejně.

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (45) se přiživuje na dobročinné akci! Na benefičním koncertu Noc s hvězdami, který se bude konat 2. srpna na hradě Houska, přislíbila účast už v listopadu minulého roku a potvrdila ji 5. července.


To už ale téměř půl roku věděla, že nepřijede, a tahala pořadatele za nos!

„Psala mi to ještě esemeskou a ujišťovala mě, že rozhodně přijede,“ uvedl zpěvák a organizátor akce Martin France. „Tak jsem ji nechal natisknout jako účinkující na všechny propagační materiály,“ říká France. Basiková se nechala propagovat, i když věděla, že na koncertě nezazpívá, protože ve stejný den vystupuje na Sázavafestu! „Smlouva se podepisovala začátkem roku, to nebylo na poslední chvíli,“ potvrdil ředitel Sázavafestu Pavel Kloupar. Informaci, že na benefiční koncert na Housku nepřijede, sdělil Francemu manažer Basikové Ondřej Málek až 11. července. „Je to jubilejní desátý ročník a propagace stála milion osm set tisíc korun! Chápu, že místo benefice bez honoráře vezme paní Basiková Sázavafest, kde dostane honorář, ale mrzí mě způsob jednání. Mohli jsme místo ní zajistit a udělat reklamu někomu jinému,“ kroutí hlavou France.

Málek ale tvrdí, že o ničem nevěděli. „Bylo to nezávazné dohadování, fotku použili bez našeho vědomí a je neaktuální, Bára teď vypadá úplně jinak. Nikdo se za to na ně ale nezlobí,“ dodal Málek.

Kliknutím zvětšete



Autor: (lc)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.