Leoš Mareš a Monika Poslušná: Dnes se tady berou a už... Prasklo největší tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Leoš Mareš a Monika Poslušná: Dnes se tady berou a už... Prasklo největší tajemství!

JEMNIŠTĚ/PRAHA – Dnešní svatba moderátora Leoše Mareše (32) a jeho dlouholeté přítelkyně Moniky Poslušné (33) bude plná luxusu. Dá se očekávat, že íránský kaviár Almas, klokaní a krokodýlí maso se budou podávat na zámku Jemniště na zlatých tácech a jíst se bude příbory posázenými drahými kameny!


A uzavírají se sázky na rozvod!

Jinak si totiž nejde vysvětlit, proč sňatek ostře sledované dvojice vyjde několikanásobně dráž než obyčejného smrtelníka. V zákulisí se šušká o tom, že zámek Jemniště vzal osobnost známou z televize pořádně na hůl a na všechny služby dal pořádnou přirážku! A známe i největší tajemství svatby, kterým chce Mareš svou nastávající pořádně překvapit!

„Všichni kromě pana Mareše to vědí: zámek se rozhodl vydělat si podstatně víc než za normální příležitosti. Kdyby to nebyl tak známý člověk, nestojí ho svatba na Jemništi hodně přes milion korun, ale sotva třetinu,“ prozradil nám zdroj z přípravného týmu svatby. I když ochranka a další bezpečnostní opatření, která mají zabránit novinářům a zvědavcům, aby se dostali svatebčanům na dohled, dnešek Leošovi pořádně prodraží, ani to neopravňuje výslednou cifru.

Mareš se ale v nejdůležitější den svého života chce pořádně plácnout přes kapsu, a tak ho ani nemusí trápit, že při jiných svatbách stojí obřad maximálně šest tisíc korun nebo fotografování sedm set korun, zatímco jeho konto bude patrně chudší o trochu víc bankovek!

Útěchou mu může být první svatební dar, který dostal již včera od kolegů v rádiu Evropa 2. Patrik Hezucký se s Liborem Boučkem a vedením stanice složili a uzavřeli u sázkové kanceláře unikátní sázku. A když se Leoš s Monikou během následujících dvaceti let nerozvedou, získají výhru okolo sta tisíc korun. „Tipsport otevřel sázku jen na deset minut kvůli nám. Možná se ti peníze budou v budoucnu hodit, třeba si zaplatíš splátku na auto,“ rýpal do kamaráda Hezucký.

Mareš mu však provokaci hned oplatil. Do éteru vyhlásil, že se urychleně hledá nevěsta i pro Patrika. „Kamarády máme stejné, ušetříš i za jídlo. Prostě moji svatbu spojíme s tvou. Už se hlásí první nevěsty a také chlapci,“ dobíral si Hezuckého. Dnes si sám sobě i své nastávající nadělí vlastní kuriózní dárek – deník Aha! zjistil, že hlavní hvězdou svatby bude jedna z nejslavnějších českých kapel! Která?

Více čtěte zde!


Autor: KAREN MCHITARJAN, DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.