Svatba Leoše Mareše & Moniky Poslušné: Za miliony! A zahrají jim Wanastovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svatba Leoše Mareše & Moniky Poslušné: Za miliony! A zahrají jim Wanastovky!

Leoš Mareš si dnes v poledne vezme za manželku Moniku Poslušnou.
Leoš Mareš si dnes v poledne vezme za manželku Moniku Poslušnou.

JEMNIŠTĚ – Přestože moderátor Leoš Mareš (32) ještě vloni v listopadu tvrdil, že jeho svatba bude normální a obyčejná, její rozpočet se nakonec vyšplhal do milionů korun!


Pronájem zámku Jemniště se stavbou obrovského párty stanu na zahradě zámku pro hosty, svatební hostina za statisíce, ochranka a velkolepé překvapení pro nastávající paní Marešovou. Přesně to všechno Mareš na dlouho očekávané svatbě chystá!

Dlouholetá přítelkyně Leoše Mareše Monika Poslušná (33) se konečně dočkala! Dnes přesně v pravé poledne si totiž vezme Leoše Mareše na zámku Jemniště za manžela. Ačkoli se Mareš příliš do sňatku nehrnul, nakonec potrápil mozkové závity, jak překvapit svoji nastávající manželku, a přichystat jí lepší překvapení než květnový skandál s prostitutkou. Podle zdroje z Marešova okolí zajistil jako doprovod celého svatebního dne kapelu Wanastowi Vjecy, jejíž skladby nevěsta přímo zbožňuje.

Spoustu alkoholu a vybraných lahůdek bude ukrývat stan v zahradě zámku. Jen za welcome drinky a švédské stoly, které budou sloužit k průběžnému občerstvování hostů, dá prý Mareš přes půl milionu korun! Kliknutím zvětšeteKromě toho budeKliknutím zvětšete svatební hostina obsahovat několik chodů a samozřejmě několikapatrový dort, vyrobený speciálně pro tuto svatbu.

Novomanželé stráví svatební noc v přepychovém apartmá Reiner přímo na zámku. Pro svatebčany, jejichž počet se odhaduje okolo stovky hostů, zajistil pár ubytování v nedalekých Chotýšanech ve víceúčelovém areálu Green Valley. Kliknutím zvětšeteCena za pronájem areálu na jednu noc se pohybuje okolo šedesáti tisíc korun. K tomu prstýnky dovezené z Anglie, pro Moniku zapůjčené diamantové šperky za dva miliony korun a přepychové limuzíny společnosti VIP Service, Kliknutím zvětšeteto všechno dnes »vytáhne« z Marešovy peněženky okolo dvou milionů korun. Půjde tak nejspíš o nejnákladnější svatbu roku.

Celá velká paráda začne dnes dopoledne, kdy se z Prahy vydá kolona luxusních vozů na Kliknutím zvětšeteJemniště, která poveze část svatebních hostů a ženicha Mareše. Nevěsta Poslušná už bude od časných ranních hodin na Jemništi, kde ji bude zkrášlovat zástup vizážistů a kadeřníků. Sám Leoš ji uvidí až přímo na obřadu, protože se Monika rozhodla dodržet pověru, že má-li být manželství šťastné a trvalé, nemá ženich vidět nevěstu před obřadem.




Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.