Lucka Vondráčková & krasobruslař Tomáš Verner: Líbání! A pak v noci na ulici... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucka Vondráčková & krasobruslař Tomáš Verner: Líbání! A pak v noci na ulici...

Ještě nesmělý tanec v Lucerně...
Ještě nesmělý tanec v Lucerně...

PRAHA – Zpěvačka Lucie Vondráčková (28) přestala konečně tajit svého přítele! Na středeční pražskou premiéru filmu Bathory, v němž si zahrála, přišla ruku v ruce s o šest let mladším krasobruslařským šampionem Tomášem Vernerem (22).


Nachytali jsme je

Nejprve letmé doteky, aby snad na párty po premiéře nevzbudili zbytečnou pozornost... Občas nějaká ta pusa... A pak nesmělé objetí vyvrcholilo před domem Vondráčkové vášnivými polibky!

Po neúspěšných vztazích s Michalem Dlouhým (39), Richardem Krajčem (31), Romanem Říčařem (37) či s tajemným cizincem je Lucka Vondráčková opět zadaná. Tentokrát vsadila na sportovce – krasobruslařského šampiona Tomáše Vernera. Toho jsme ještě před nedávnem vídali ve společnosti černovlasé supermiss Martiny Procházkové. To je ale minulost! Jeho vztah se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou vypadá opravdu vážně. „Domluvili jsme se, že já naučím Lucku bruslit a ona mě zase zpívat. Na bruslení je ještě čas, tak zatím zpívám já. Ale mému okolí se vůbec nelíbí to poslouchat,“ směje se zamilovaný Verner.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJak dlouho spolu jsou, ale oba tají. „To se tak nedá říct, jak dlouho už spolu chodíme, to já ani vlastně nevím,“ mlžil Verner. „Milenci jsou už asi od března, ale nebylo to zatím tak žhavé, Lucka měla hodně práce s novou deskou,“ říká informovaný zdroj z okolí Vondráčkové. „Nebudu na nic odpovídat,“ odmítla upřesnit jakkoliv informaci o svém novém vztahu sama Vondráčková.

I když se pár po celou afterpárty držel na uzdě, před zpěvaččiným domem, kam ji Tomáš jako správný gentleman okolo třetí hodiny ranní doprovodil, už byly city silnější než oni. Vášnivé polibky a láskyplná objetí dávala tušit, že romantický večer bude pokračovat u Vondráčkové v bytě. Opatrná Lucie ale po tolika zklamáních ve vztazích nechce nic uspěchat, a tak se musel okolo půl čtvrté Tomáš spokojit s posledním polibkem na dobrou noc a zamířil domů zcela sám.

O pražské premiéře Bathory čtěte zde!


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.