Pohřeb Karla Hály (†74): Hádka nad rakví! Drobný utekl bočním vchodem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pohřeb Karla Hály (†74): Hádka nad rakví! Drobný utekl bočním vchodem!

PRAHA – Zpěvák Karel Hála (†74) nemá klid ani po smrti. Přímo v obřadní síni se včera odpoledne pohádaly jeho poslední manželka Irena se sestrou Reginou Hálovou (87). Důvod?


Regina jí nedokázala odpustit, že jí nedala vědět, když její bratr zemřel, a dokonce ani nedostala parte a nepozvali ji na pohřeb!
„Nemohla jsem najít tvoje číslo, proto jsem ti nemohla zavolat a poslat parte,“ snažila se hájit zpěvákova manželka, která v posledních dnech nejspíš ztratila kontakt na všechny své příbuzné, protože jich většinu nepozvala. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePaní Regina se ale nenechala obalamutit. „Jsem jediná Hálová v telefonním seznamu. Stačilo se podívat,“ uzemnila vdovu, která nemohla dál argumentovat. Když si ale rozhádaná dvojice všimla hloučku přihlížejících lidí, okamžitě od sebe odstoupila a začala přijímat kondolence. A zpěvák Milan Drobný dokonce utekl ze smuteční síně bočním vchodem ihned po obřadu. Proč?

Více čtěte zde!


Autor: (km, lc)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.