Lucie Bílá - Oběť podvodu! Podrazil ji travestita?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá - Oběť podvodu! Podrazil ji travestita?!

Zpěvačka Lucie Bílá nestačí zírat. Homosexuálové, které vždycky podporovala, lákají návštěvníky na svou akci na její jméno. Lucka přitom o vystoupení nic neví!
Zpěvačka Lucie Bílá nestačí zírat. Homosexuálové, které vždycky podporovala, lákají návštěvníky na svou akci na její jméno. Lucka přitom o vystoupení nic neví! (Aha! – David Kundrát, Ája Burešová)

PRAHA/BRATISLAVA – Zpěvačka Lucie Bílá (42) se stala obětí podvodu! Pořadatelé československé akce Mr. Gay, obdoby soutěže Miss pro homosexuály, totiž slibují při finále její vystoupení, aniž by se jí na to kdokoliv zeptal!

Zpěvačka Lucie Bílá (42) se stala obětí podvodu! Pořadatelé československé akce Mr. Gay, obdoby soutěže Miss pro homosexuály, totiž slibují při finále její vystoupení, aniž by se jí na to kdokoliv zeptal! „Já ani můj manažer o ničem nevíme,“ hrozí se Bílá. Pořadatelé si myjí ruce a svalují vinu na travestitu Pityho z VyVolených: „Za všechno může on, Lucku nám slíbil!“ Ten se ale brání. Kdo je tu lhář?

Pořadatelé akce už rozeslali tiskovou zprávu, v níž Bílou označují za hlavní hvězdu finálového večera, který se uskuteční 14. února příštího roku v Bratislavě. Ještě včera se organizátoři dušovali, že účast Bílé mají zajištěnou, a až poté, kdy je deník Aha! upozornil na to, že Lucie Bílá o ničem neví, obrátili.

„To není možné! Její účast nám slíbil Pity z VyVolených. Prý souhlasila. Byla tam jen taková komplikace, že má ten den od čtyř hodin vystoupení, a tak jsme pro ni chtěli poslat letadlo. Teď se paní Lucii ozveme raději už přímo a budeme doufat, že bude mít ten den čas,“ tvrdí pořadatel akce Norbert Grossmann. O Pitym i jeho přátelé často vyprávějí, že si rád vymýšlí, ten se však dušuje, že tentokrát na něj Slováci útočí nespravedlivě!

„Ten člověk lže! Jsem nicka, tak jak bych mohl slibovat Bílou? Řekl jsem mu jen, že se poptám, ale zařídit si to měl sám. Nikdy jsem mu neměl nic zajišťovat,“ zlobil se včera Pity, vlastním jménem Petr Krejczy.

Ten má k Lucii Bílé opravdu blízko. Vystupuje totiž v travesti show a jeho nejznámějším číslem je právě předvádění Lucie Bílé. Ta jej dokonce měla i pochválit za to, jak skvěle ji napodobuje. Mnohonásobná česká Slavice svou podporu dává gayům často najevo, po tomto podrazu ale její vztah k nim asi trochu ochladne…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.