Akce pro Kapku naděje - Aušová pro nadaci tančila, zatímco... Svobodová se opíjela ve Varech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Akce pro Kapku naděje - Aušová pro nadaci tančila, zatímco... Svobodová se opíjela ve Varech!

Opilá Vendula s porostem v podpaží to pořádně rozjela...
Opilá Vendula s porostem v podpaží to pořádně rozjela... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Zatímco se prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (36) v Karlových Varech opíjela do němoty, Martina Aušová (30), první manželka současného a v tuto chvíli možná už minulého milence Svobodové, Patrika Auše, se v O2 Žlutých lázních pro Kapku málem »přetrhla«.

Na mezinárodním dni aktivace lidských schopností Icando Cup, jejíž výtěžek šel právě na konto Kapky naděje, se snažili všichni zúčastnění vybojovat ve volejbale, pétanque nebo stolním tenise co nejvíc peněz pro vážně nemocné děti, kterým Kapka naděje pomáhá. Sportovce přijela podpořit i taneční skupina JAD, jejíž členkou je právě Martina Aušová. „Jsme profíci, vydali jsme tu ze sebe maximum.

Děláme to především pro děti, Vendula Svobodová mě vůbec nezajímá, ať si dělá co chce,“ prohlásila s klidem ještě udýchaná Aušová po náročném několikaminutovém tanečním vystoupení. Sportovního klání ve stolním tenise se zúčastnil také předseda dozorčí rady Kapky naděje, uznávaný lékař Pavel Boček, (47) a vybojoval i přes odpolední déšť druhé místo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.