Havana párty ve Žlutých lázních - Hanychová neumí fotit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Havana párty ve Žlutých lázních - Hanychová neumí fotit!

Agáta Hanychová fotí, kde může.
Agáta Hanychová fotí, kde může. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Raubířka Agáta Hanychová (23) sice několikátým rokem navštěvuje Institut tvůrčí fotografie Slezské univerzity v Opavě, ale fotky zatím nejsou žádná sláva. Přesvědčila o tom všechny na Havana Club Cocktail Show 2008. Tam představila své fotky z Kuby, kde před rokem fotila kalendář.

Raubířka Agáta Hanychová (23) sice několikátým rokem navštěvuje Institut tvůrčí fotografie Slezské univerzity v Opavě, ale fotky zatím nejsou žádná sláva. Přesvědčila o tom všechny na Havana Club Cocktail Show 2008. Tam představila své fotky z Kuby, kde před rokem fotila kalendář.

Chaotická kompozice jejích fotografií totiž svědčila o tom, že modelka ve svém volnu vybleskla vše, co jí přišlo zajímavé, a o fotce vůbec nepřemýšlela. „Mít profesionální fotoaparát a dělat fotografickou školu ještě nikoho nedělá fotografem. Kdyby nebyla známá, tak by tyhle fotky jednou mohla maximálně ukázat vnoučatům,“ nechal se slyšet jeden z přítomných profesionálních fotografů.

Otázkou tedy zůstává, jak Hanychová může se svým »talentem« studovat tak prestižní školu. Že by klepy o tom, že fotky kupuje od svých spolužáků a vydává je za své, byly pravdivé? Pokud ano, měla by svůj foťák raději prodat a věnovat se jen modelingu. Špulení rtů jí jde líp.

Na párty proslulého rumu Havana Club nemohly chybět ani Playmate Dominika Mesarošová nebo Kateřina Sokolová, která konečně odtajnila identitu svého přítele Jeana. Sympaťák tureckého původu je podle Katky gentleman každým coulem, prý si lepšího partnera ani nemohla přát.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.