Karel Gott: Další svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott: Další svatba!

Na svatbě nemohli chybět Karel Gott a František Janeček.
Na svatbě nemohli chybět Karel Gott a František Janeček. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Ředitel produkce agentury GOJA Jaroslav Topercer se v pátek odpoledne podruhé oženil! A nevěstou nebyl nikdo jiný než Petra Gracíková, která se ve společnosti GOJA stará o ekonomické oddělení.

Ředitel produkce agentury GOJA Jaroslav Topercer se v pátek odpoledne podruhé oženil! A nevěstou nebyl nikdo jiný než Petra Gracíková, která se ve společnosti GOJA stará o ekonomické oddělení.

Šťastný pár si řekl své »ano« dvě hodiny po pátečním poledni v pražském hotelu Elizza. Ženich si vybral jako svědka rockera Aleše Brichtu, zatímco Petra Gracíková zvolila exmanželku zpěváka Petra Jandy Martinu Jandovou. Že to jsou svědci poněkud rozdílné nátury, o tom vypovídal už jejich vzhled. „Jsme s Martinou takový kontrastní páreček svědků, já si holt vzal to, v čem lezu na jeviště. Martina romantičku nezapře,“ okomentoval »svědecké duo« Brichta.

A jak vyšlo najevo, zajímavých věcí se okolo svědků dělo víc, Martina totiž celý obřad málem zmařila! „Byla jsem včera na pedikúře a nějaká z dalších aktivních zákaznic mi ukradla kabelku i s občankou. Byla jsem z toho zoufalá. Naštěstí mám stále ještě platný pas!“ svěřila se Jandová, svědkyně nevěsty. To ženich Jaroslav Topercer měl při výběru svědka o hodně šťastnější ruku. „Svědčím už asi podeváté a ještě žádné z těch manželství se nerozvedlo,“ chlubil se rocker Brichta.

Novomanželům popřáli i spolumajitelé agentury GOJA František Janeček (61) a Karel Gott (68), oba dva tradičně bez partnerek. Zatímco Janeček přišel úplně osamocen, protože jeho přítelkyně Tereza je i s dcerou Emily na Floridě, Karlu Gottovi dělal společnost alespoň věrný řidič Olda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.