Marie Rottrová šokuje: Do dvou let skončím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marie Rottrová šokuje: Do dvou let skončím!

Marie Rottrová má politiku jako velkého koníčka.
Marie Rottrová má politiku jako velkého koníčka. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Vymění Marie Rottrová (66) pěveckou kariéru za politiku? I to je možné! Zpěvačka totiž uvažuje o tom, že s hudbou skončí a místo toho se bude věnovat svému velkému koníčku – politice!

Vymění Marie Rottrová (66) pěveckou kariéru za politiku? I to je možné! Zpěvačka totiž uvažuje o tom, že s hudbou skončí a místo toho se bude věnovat svému velkému koníčku – politice!

„Politika je skutečně můj celoživotní koníček. Politická vřava mě hrozně přitahuje,“ přiznává sama zpěvačka. Už v minulosti dokonce byla ochotna kandidovat za lidovce do senátu! „Už jako dítě jsem byla ráda mezi dospělými a byla jsem jedno velké ucho. Můj tatínek byl velmi politický člověk, dělal tajemníka lidové strany v Ostravě. Byl silně protikomunisticky naladěný, ostatně jako celá jeho rodina,“ dodala Rottrová.

Je tak docela možné, že kariéru zpěvačky do budoucna vymění za politiku. „Je pravda, že se myšlenkou, že svoji pěveckou dráhu ukončím, zaobírám… Ale zdá se mi to čím dál tím těžší. Ač je to neuvěřitelné, tak mám pořád koncerty a plné sály, ale říkám si, že by člověk měl v tom nejlepším přestat. Dozrála jsem k rozhodnutí, že bych to měla během dvou let ukončit,“ šokovala Rottrová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.