Šebrle sledoval krásnou Miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šebrle sledoval krásnou Miss!

Čerstvá Miss Táňa Kuchařová poutala pozornost všech mužů.
Čerstvá Miss Táňa Kuchařová poutala pozornost všech mužů.

PRAHA – Módní návrhářka Tatiana Kovaříková uspořádala v Kongresovém centru svou dlouho očekávanou módní přehlídku jaro–léto 2006. Bára Nesvadbová (31), která je tváří této kolekce, však na akci chyběla. Proč?


Kliknutím zvětšeteNeměla hlídání pro svou dceru Bibianu (4,5)! Důstojnou náhradou se ale ukázal být desetibojař Roman Šebrle (31), ze kterého přítomné dámy nemohly odpoutat pozornost. Ten naopak s uchváceným výrazem sledoval modelky Lucii Váchovou nebo čerstvou Miss Táňu Kuchařovou. Poté ale ve vší počestnosti spěchal domů za manželkou. Na předváděcím molu nemohla chybět ani Vendula Svobodová, která je pravidelnou zákaznicí Kovaříkové. Přehlídku moderovala Štěpánka Duchková, Kliknutím zvětšetekterá se pochlubila, že v poslední době se jí daří jak v pracovním, tak i soukromém životě. „Jsem moc šťastná a zároveň mám radost, že můžu moderovat Táninu přehlídku, mám totiž ráda její modely,“ prozradila půvabná moderátorka.


Autor: (dmv)
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.