Herec Pavel Nový - Vezme mu pojišťovna peníze? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Pavel Nový - Vezme mu pojišťovna peníze?

Pavel Nový se na golfu zdržel jen krátce, přišel se pozdravit s Martinem Dejdarem.
Pavel Nový se na golfu zdržel jen krátce, přišel se pozdravit s Martinem Dejdarem.  (pro Aha! – Kamil Novotný)

KARLŠTEJN – Místo rehabilitací běhá po golfovém trávníku. Herec Pavel Nový (59), který se teprve nedávno po těžkém boji se západonilskou horečkou odpoutal od invalidního vozíku, trne hrůzou. Přijde o peníze za nemoc?

Místo rehabilitací běhá po golfovém trávníku. Herec Pavel Nový (59), který se teprve nedávno po těžkém boji se západonilskou horečkou odpoutal od invalidního vozíku, trne hrůzou. Přijde o peníze za nemoc?

„Já se tady promenáduju po greenu, tak snad mi za to pojišťovna nestrhne prachy, třeba by si mohli říct, že už jsem fit a s tou mou chorobou to nebylo tak hrozné,“ prohlašoval na golfovém turnaji na Karlštejně Nový. Žádné přílišné aktivity však nevyvíjel, berle, které mu pomáhají v chůzi, ještě totiž nebude moci odložit pěkně dlouho. „Budu je mít ještě nejméně rok, což mě pěkně štve, nepřipadá v úvahu žádný sport,“ řekl Nový. A tak se na golfové hráče mohl jen smutně koukat.

Coby velcí profesionálové se předvedli zpěváci Jiří Macháček a Jirka Korn, za nimi rozhodně nezaostával ani hudební skladatel Ondřej Soukup.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.