Krampol slavil »70« - Když přijel Gott, zavolali policii! Skončí to zase u soudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol slavil »70« - Když přijel Gott, zavolali policii! Skončí to zase u soudu?

Karel Gott
Karel Gott  (Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl)

PRAHA – Herec a moderátor Jiří Krampol opět oslavoval sedmdesátku. A bylo to ještě divočejší než v Lucerna Music baru. Hvězdy pěveckého i hereckého nebe v čele s nesmrtelným Karlem Gottem (68) to rozjely takovým způsobem, že musela zasahovat i policie!

Herec a moderátor Jiří Krampol opět oslavoval sedmdesátku. A bylo to ještě divočejší než v Lucerna Music baru. Hvězdy pěveckého i hereckého nebe v čele s nesmrtelným Karlem Gottem (68) to rozjely takovým způsobem, že musela zasahovat i policie! Skončí snad Krampolova oslava sedmdesátin u soudu, stejně jako když slavil šedesátiny?

Jako místo bujarých oslav zvolil Jiří Krampol tentokrát terasu pražského Mánesa. „Slavil jsem tu narozeniny před deseti lety a málem to skončilo ve vězení, tak snad to bude letos lepší,“ doufal marně na začátku oslav Krampol. „Před deseti lety se sem k nám přifařila Pražská kampelička. Věděli, že mi tu budou gratulovat známí herci, tak si tu udělali honosnou párty s propagační akcí. Pak řekli, že to celé za mě platili a že moje oslava byla v rámci jejich akce, což nebyla pravda! Když pak kampelička krachla, měl jsem z toho velké opletačky. Nakonec se to ale všechno díky Bohu vysvětlilo,“ převyprávěl historku elánem oplývající Krampol.

To ale ještě netušil, že si na něj muži zákona »posvítí« i tentokrát! Dvojník Elvise Presleyho, Pavel Sedláček s kapelou Cadillac Orchestra, a další zazpívali oslavenci z plna hrdla, takže se krátce před půlnocí dočkali čtyřčlenné hlídky policistů, která přijela obvinit oslavujícího z přestupku rušení nočního klidu. V tu ránu vzal »do zaječích« i Mistr Karel Gott, který do té doby popíjel nerušeně u baru. Policisté ale celou záležitost nakonec vyřešili domluvou a ústním napomenutím, takže Krampol i tentokrát postihu unikl.

A když Jirka doslavil, ukázal: Díky tomuhle žiju!

Včera ráno, hned druhý den po bujaré oslavě, ukázal Jiří Krampol na tiskové konferenci srdeční kardiostimulátor, díky kterému ještě žije. „Tak tahle věcička mě teď drží při životě,“ ukazoval stroječek, jenž mu před dvěma a půl měsíci voperovali v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. „Měl jsem slabý tep, nepravidelný srdeční rytmus. Když jsem šel do schodů, hrozně špatně se mi dýchalo a měl jsem pocit, že mám konečky prstů u rukou a nohou nedokrvené,“ zlehčoval své problémy Krampol.

Jeho lékař, primář interní kliniky Libor Kameník, ale Krampolovy potíže za tak banální nepovažuje. „Bez léčby a implantace kardiostimulátoru dříve padesát procent takto nemocných do jednoho roku umíralo, onemocnění mělo horší prognózu než zhoubné nádory,“ popsal primář Kameník. S kardiostimulátorem má teď prý Krampol ale vyhráno. „Pacienti se po implantaci vracejí do normálního života, jehož kvalita je stejná jako předtím,“ nalil svému pacientovi optimismus do žil primář Kameník.

Sedmdesátiny Jiřího Krampola: Slavil bez manželky! Slavil bez manželky! Nepije kvůli kardiostimulátoru

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.