Petr Janda: S doutníkem na golfu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Janda: S doutníkem na golfu

S doutníkem, panákem a manželkou si vychutnával čerstvý vzduch na golfu rocker Petr Janda.
S doutníkem, panákem a manželkou si vychutnával čerstvý vzduch na golfu rocker Petr Janda. (Aha!: Marek PÁTEK)

KARLŠTEJN – Golfový turnaj Intercontinental Praha Golf Cup na Karlštejně si nenechal ujít ani zpěvák Petr Janda (63) s manželkou Alicí (24). Ve chvíli příjezdu však asi netušil, že se zde setká.


Kliknutím zvětšeteKARLŠTEJN – Golfový turnaj Intercontinental Praha Golf Cup na Karlštejně si nenechal ujít ani zpěvák Petr Janda (63) s manželkou Alicí (24). Ve chvíli příjezdu však asi netušil, že se zde setká i se svou předchozí chotí Martinou Jandovou. A pořádně si na čerstvém vzduchu vychutnával doutník i panáčka.
Kliknutím zvětšetePodobné nečekané setkání zde postihlo i Vlastíka Korce (33) a jeho bývalou přítelkyni Bohdanu. „Nemůžu tu být dlouho, čeká mne generální zkouška na večerní Duel a velké Finále,“ svěřil se moderátor Vyvolených. „Já tu jsem jen Kliknutím zvětšetesoukromě, s golfem nemám nic společného,“ říkal Petr Čtvrtníček, který se na Karlštejně objevil zcela náhodou. Golf si přijela zahrát také Kateřina Stočesová s přítelem a české missky Kateřina Smejkalová, Renata Langmannová či Zuzana Štěpanovská. Hlavní hvězdou golfového turnaje měla být Agáta Hanychová, která však dala všem »vale«. Nechtělo se jí totiž jet s ostatními autobusem. Zůstala proto raději doma…
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.