Sedmdesátiny Jiřího Krampola: Slavil bez manželky! Slavil bez manželky! Nepije kvůli kardiostimulátoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sedmdesátiny Jiřího Krampola: Slavil bez manželky! Slavil bez manželky! Nepije kvůli kardiostimulátoru

Krampol se těšil přízni fotografů i přítelkyň – tentokrát Evy Pilarové.
Krampol se těšil přízni fotografů i přítelkyň – tentokrát Evy Pilarové. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Ženy, víno, zpěv a dobré jídlo. Přesně v tom stylu se nesla jedna z dalších oslav jubilea Jiřího Krampola. Ačkoliv známému herci a také kulturistovi bude kalendářně sedmdesát až 11. července, rozhodl se slavit s předstihem a pro jistotu hned několikrát.

Ženy, víno, zpěv a dobré jídlo. Přesně v tom stylu se nesla jedna z dalších oslav jubilea Jiřího Krampola. Ačkoliv známému herci a také kulturistovi bude kalendářně sedmdesát až 11. července, rozhodl se slavit s předstihem a pro jistotu hned několikrát.

Na terase pražského Mánesa, kde se v pořadí druhá oslava konala, přišly popřát Krampolovi k narozeninám hvězdy hereckého i hudebního nebe. „Jirko, vypadáš prostě skvěle, nikdo ti nemůže těch sedmdesát tipovat,“ znělo nejčastěji v různých obměnách mezi gratulanty. Těmi byli například frontman skupiny Olympic Petr Janda (65) s manželkou Alicí (25), herec Václav Postránecký (64), zpěvačka Eva Pilarová (68), zpěvák Milan Drobný (63) s přítelkyní Helenou a jako zlatý hřeb večera se objevil i Karel Gott (68), opět ale bez manželky. „Ivanka se od malé nemůže odtrhnout,“ vysvětlil Mistr.

Mezi hosty však překvapivě chyběla Krampolova manželka Hana. Oficiální důvod nepřítomnosti paní Krampolové byla zdravotní indispozice. Mezi hosty se však nesla úplně jiná historka. „Hanička tu společnost tady prostě nemusí, takže raději zůstala doma,“ prozradil deníku Aha! jeden z hostů.

Oslavenci to však nezabránilo ve veselí, které nebylo podpořeno ani kapkou alkoholu, i když se mezi dary objevilo lahví s vínem i tvrdším alkoholem víc než dost. „Mohl bych si teď asi otevřít vinný sklep – nebo spíš hospodu,“ vtipkoval Krampol, který alkohol nepije nejen proto, že je sportovec a několikrát do týdne potrápí tělo v posilovně, ale především proto, že léky, které bere kvůli kardiostimulátoru, konzumaci alkoholu vylučují.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.