Čížkovská & Černá - Dávají góly jako o závod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čížkovská & Černá - Dávají góly jako o závod!

Trenér týmu Kolumbus V.Y.P. Jiří Šíma uděluje poslední pokyny Evě Čížkovské a Leoně Černé (vpravo), jak na balon.
Trenér týmu Kolumbus V.Y.P. Jiří Šíma uděluje poslední pokyny Evě Čížkovské a Leoně Černé (vpravo), jak na balon. (pro Aha! – Dan Zaoral)

BENEŠOV NAD ČERNOU – Trenér týmu Kolumbus V.Y.P. Jiří Šíma je kouzelník! Sotva udělil poslední pokyny herečce Evě Čížkovské a zpěvačce Leoně Černé, trefila se Čížkovská třikrát a Černá skórovala jednou.

Trenér týmu Kolumbus V.Y.P. Jiří Šíma je kouzelník! Sotva udělil poslední pokyny herečce Evě Čížkovské a zpěvačce Leoně Černé, trefila se Čížkovská třikrát a Černá skórovala jednou.

Kolumbus V.Y.P. nastoupil k zápasu se starou gardou Benešova nad Černou již tradičně v reprezentačních dresech a i výkon tomu odpovídal. Slavnostní výkop zápasu obstarala Iveta Bartošová a ostatní dámy již nastoupily v základní sestavě. Zpěvák Milan Drobný a kapitán týmu Libor Petrů spolu bojovali nejen o míč, ale i o pochvalu od Jany Adámkové, kdo že to má hezčí nohy. Nakonec vyhrál Luděk Sobota. Zápas mezi týmem osobností a starou gardou Benešova nad Černou skončil 6:6.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.