Alice Bendová - Další plastika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová - Další plastika!

Alice ukazuje operované oči.
Alice ukazuje operované oči.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Sexbomba Alice Bendová (34) podstoupila po svém legendárním (a nikdy oficiálně potvrzeném) zvětšení ňader další plastickou operaci! Přestože se chirurgický zákrok na svém těle snažila utajit, deník Aha! ji načapal při odchodu z kliniky plastické chirurgie v Platnéřské ulici!

Sexbomba Alice Bendová (34) podstoupila po svém legendárním (a nikdy oficiálně potvrzeném) zvětšení ňader další plastickou operaci! Přestože se chirurgický zákrok na svém těle snažila utajit, deník Aha! ji načapal při odchodu z kliniky plastické chirurgie v Platnéřské ulici! Copak to Alice skrývala pod velkými slunečními brýlemi? Kde se vzaly ty velké krvavé podlitiny pod očima!?

„Ach jo, co se dá dělat,“ povzdychla si Alice, když jsme na ni udeřili. „Ano, podstoupila jsem odstranění váčků pod očima. Zlobily mě už dvanáct let, máme to v rodině. Dělalo mi to potíže při práci, vypadám unavená, i když nejsem,“ přiznala Alice. „Operoval mě pan doktor Sukop, skoro vůbec to nebolelo, mám teď jen lehký otok,“ rozesmála se nakonec Alice. Plastika dle našich informací stála herečku třináct tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.