Vojtkova milenka a manželka na stejném večírku - Scházelo jen málo a... Holky si vjely do vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojtkova milenka a manželka na stejném večírku - Scházelo jen málo a... Holky si vjely do vlasů!

Pár centimetrů od sebe – žádný pohled ani pozdrav. Nevraživost mezi Vojtkovými ženami, milenkou Jovankou (vlevo) a manželkou Libuškou, pořád trvá.
Pár centimetrů od sebe – žádný pohled ani pozdrav. Nevraživost mezi Vojtkovými ženami, milenkou Jovankou (vlevo) a manželkou Libuškou, pořád trvá. (Aha! – Marek Pátek, www.hermina.cz)

PRAHA – Jen několik centimetrů od sebe! Ještěže nedošlo na pěsti! Jovanka Skrčeská (29) a Libuška Vojtková (27) si konečně mohly vyříkat nevěru a zradu. Kamarádi a kolegové z divadla čekali, že si dámy možná vjedou i do vlasů.

Jen několik centimetrů od sebe! Ještěže nedošlo na pěsti! Jovanka Skrčeská (29) a Libuška Vojtková (27) si konečně mohly vyříkat nevěru a zradu. Kamarádi a kolegové z divadla čekali, že si dámy možná vjedou i do vlasů. Na sobotní derniéře muzikálu Angelika se Vojtkova milenka a manželka střetly zcela náhodou a dokonce se měl mezi sokyněmi objevit i Pepa (42). „Už jede ze Slovenska, slíbil, že se tady zastaví,“ tvrdili herci po představení. Vojtek se ale zřejmě zalekl přítomnosti obou žen, a tak raději zamířil rovnou domů.

Poprvé se střetly! Vyhýbaly se však jakémukoli očnímu či jinému kontaktu. Na sobotní derniéru Angeliky do Divadla Broadway dorazila nečekaně i Libuška Vojtková. A kolegové z divadla se okamžitě postavili na její stranu. S manželkou Vojtka chtěli všichni prohodit alespoň pár slov a trochu ji potěšit. Jovanka jako by rázem neměla v divadelním klubu jediného kamaráda.

Naštěstí se slitoval Lešek Semelka, který se s Jovanou pustil do konverzace. Líba přišla s novým melírem na hlavě a moc jí to slušelo. „Za tu dobu, co odešel Pepa, jsem skoro zešedivěla. Měla jsem už z půlky šediny, takže jsem to musela celé obarvit a do toho jsem dala ještě červené proužky,“ řekla deníku Aha! Vojtková.

Hercům a tanečníkům konečně začaly prázdniny a nejvíc si oddychla hlavní představitelka Angeliky Monika Absolonová. „Mám nohy samou modřinu, samozřejmě z představení. Teď si to za ty dva měsíce stihnu vyléčit a pak to začne nanovo,“ usmála se herečka, která excelovala na sobotní derniéře muzikálu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.