Miss Lucie Králová o dovolené: Pracovali jsme na miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Lucie Králová o dovolené: Pracovali jsme na miminku!

Miss ČR 2005 Lucie Králová se může chlubit opravdu velkým poprsím. Její partner Zdeněk Kaufman by však zřejmě chtěl, aby se chlubila jen jemu.
Miss ČR 2005 Lucie Králová se může chlubit opravdu velkým poprsím. Její partner Zdeněk Kaufman by však zřejmě chtěl, aby se chlubila jen jemu.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Miss ČR 2005 Lucie Králová (29) ještě před třemi měsíci nechtěla o druhém dítěti ani slyšet, a najednou nehovoří o ničem jiném.

Miss ČR 2005 Lucie Králová (29) ještě před třemi měsíci nechtěla o druhém dítěti ani slyšet, a najednou nehovoří o ničem jiném.

„Byli jsme se Zdeňkem v Toskánsku, sami dva bez malého. No a pracovali jsme tam na dalším miminku,“ přiznala se Králová. A její partner Zdeněk Kaufman (37) s rozzářenýma očima potvrdil, že šlo opravdu o hodně romantickou dovolenou. Skoro dvouletý synek Králové se zřejmě co nevidět dočká bratříčka nebo sestřičky. Miss, která se může chlubit opravdu ukázkovým poprsím, tak využívá chvíle, kdy ještě nemá druhé dítě, a společně s partnerem dorazila na go(a)lf party, která se v pátek uskutečnila při příležitosti zakončení a vyhlášení vítězů golfového turnaje Midsummer Golf Invitational.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.