Zeťová pařila s milencem a v 5 hodin ráno... Brutálně ji zmlátili! Doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zeťová pařila s milencem a v 5 hodin ráno... Brutálně ji zmlátili! Doma!

Helena Zeťová
Helena Zeťová (: ara)

PRAHA – Hokejistu Jaroslava Bednáře (31) čeká policejní vyšetřování! Bezpečnostní složky se totiž budou zabývat brutálním pěstním napadením jeho přítelkyně, zpěvačky Heleny Zeťové (27). Tu totiž poté, co spolu s Bednářem pařili v pražské restauraci Kozička, někdo brutálně zmlátil u ní doma!

Hokejistu Jaroslava Bednáře (31) čeká policejní vyšetřování! Bezpečnostní složky se totiž budou zabývat brutálním pěstním napadením jeho přítelkyně, zpěvačky Heleny Zeťové (27). Tu totiž poté, co spolu s Bednářem pařili v pražské restauraci Kozička, někdo brutálně zmlátil u ní doma! A to kolem páté hodiny ranní. Zeťovou museli po útoku odvézt sanitkou do nemocnice!

Záchranka dorazila k bydlišti Zeťové včera v 5.45 ráno a kvůli podezření na krvácení do mozku odvezla blonďatou krásku do nedaleké nemocnice. „Slečnu Zeťovou jsme ošetřili na chirurgické ambulanci a neurologii, poté byla propuštěna do domácího ošetřování,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Jana Jelínková.

Zeťová včera útok přiznala internetovému portálu iDnes.cz. „Prosím, nechtějte po mně, abych vám říkala, kdo to byl. Trestní oznámení zatím podávat nebudu. Musím si to ještě všechno v klidu rozmyslet, definitivně se rozhodnu později,“ řekla uplakaná Helena serveru iDnes.cz. Později už nebyla k zastižení. „Ani mně nebere celý den telefon. Vůbec netuším, co s ní je,“ strachoval se i její otec Lešek Semelka. Také Bednář včera nebral svůj telefon.

Bednářovu bývalou přítelkyni zbití Zeťové zaskočilo jen částečně. „Že je Jarda prudší povahy, to jsme věděli všichni. Na mě ale nikdy ruku nevztáhl,“ řekla deníku Aha! zpěvačka Dara Rolins. „Oba jsou to horké hlavy, pohádají se do krve i kvůli banalitám. Jarda bydlí u Heleny v opravdu miniaturním bytě. Nemají se tam kde před sebou schovat. Bylo tedy jen otázkou času, kdy jim hrábne a jeden druhého zmasakrují,“ myslí si společný kamarád páru. Zda však došlo ke rvačce mezi Helenou a Bednářem, není dosud nikde potvrzeno. Policii tak v nejbližších dnech čeká moře práce. Dá se očekávat, že podobně jako v případu nedávné aféry Leoše Mareše obdrží od rozhořčených čtenářů novin desítky trestních oznámení, a tak se případem budou muset zabývat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.