Sámer Issa zaútočil na exmilenku: Agáta přišla o velký prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sámer Issa zaútočil na exmilenku: Agáta přišla o velký prachy!

Dcera herečky Veroniky Žilkové-Stropnické Agáta Hanychová to od svého bývalého kluka pořádně schytala.
Dcera herečky Veroniky Žilkové-Stropnické Agáta Hanychová to od svého bývalého kluka pořádně schytala. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Útok na Agátu Hanychovou (22)! Stovky lidí si na Playboy párty vyslechly ne právě lichotivá slova na českou modelku, která z úst vypustil její bývalý přítel Sámer Issa (22).

Útok na Agátu Hanychovou (22)! Stovky lidí si na Playboy párty vyslechly ne právě lichotivá slova na českou modelku, která z úst vypustil její bývalý přítel Sámer Issa (22). „Já věřím, že až Agáta uvidí tohle číslo, tak teprve pak pochopí, jak se to má přesně dělat a jak získat velký prachy, a ne o ně přijít,“ nebál se otevřeně promluvit Sámer. Narážel tak na fotky moderátorky Kateřiny Kristelové (28), které se objevily na titulní straně červencového čísla časopisu Playboy.

Není žádným tajemstvím, že Kristelová a Hanychová by si nejraději vjely do vlasů. Obě se dostaly na titulní strany pánského časopisu a teď se jedna před druhou předhánějí. Kateřina, která fotila své nahé snímky s fotografem Vladimírem Štrossem, ji chtěla trumfnout svým křtem, a tak pozvala do Solidní nejistoty opravdu velké hvězdy – rockera Pepu Vojtka, slovenské hiphopery Kontrafakt i spoustu missek.

To se však nelíbilo šéfům Playboye. „Tohle měla být párty Playboye, a ne Kristelové. Všechno si tady řídí ona, asi si myslí, že si na náš účet udělá svou vlastní párty,“ řekl zástupce šéfredaktora pánského časopisu. A Kateřinu tahle slova vůbec nerozhodila. „No a co, alespoň to tady zase jednou pořádně žije,“ reagovala na výtky šéfů Kristelová, jejíž televizní moderátorská kariéra pohasíná. Česká televize s jejím slabým moderováním Souboje hitů nebyla moc spokojená, a proto k ní přidali Aleše Hámu.

Nejen ona však byla hvězdou večírku. Své snímky z Neapole má totiž v časopisu i letošní Miss ČR Zuzana Jandová, která na večírek dorazila se svým snoubencem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.