Dvouleté výročí Gottlandu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvouleté výročí Gottlandu

Mimo Gotta a Moťovského přišel i bývalý mluvčí Gottlandu Vlastík Korec.
Mimo Gotta a Moťovského přišel i bývalý mluvčí Gottlandu Vlastík Korec. (Aha! – Marek Pátek)

JEVANY – Muzeum Gottland dnes oslavilo dva roky své existence. Na velkolepé party v Jevanech nemohl chybět ani Karel Gott (68), který ale nechal opět manželku Ivanu (33) i s oběma dcerami doma. „Děti jsou malé, navíc Ivana nikdy nikam nechodí,“ prozradil jeden z hostů party.

Božský Karel Gott, včelka Mája, missky a ostuda Venduly Svobodové!

Gott přijel do Gottlandu ve velkém stylu, v doprovodu mažoretek. Od začátku rozdával úsměvy a potěšil všechny přítomné děti písničkou z legendárního seriálu Včelka Mája. „Dětem jsem za přízeň opravdu velmi vděčný, jsou to bytosti, které neznají žádnou faleš a myslí to všechno upřímně,“ řekl »božský Kája« u skleničky šampaňského. Program pak pokračoval odhalením památní desky, věnované Karlu Svobodovi. „Nelze vyjádřit slovy, co pro mě Karel znamenal, ale tohle snad alespoň zčásti vyjádří moji úctu a obdiv,“ pronesl Gott když slavnostně desku odhalil.

Majitel Gottlandu Jan Moťovský slíbil spojit umění a krásu a to také dodržel. U nových pláten, jejichž autorem není nikdo jiný než sám Mistr Gott, doplnil program módní přehlídkou. Šaty s motivem Gottových obrazů předvedly finalistky Miss ČR, mezi kterými se objevily například Zuzany Jandová a Putnářová.
Na party se objevila i Vendula Svobodová (36) se synem Jakubem (4). Ten jí uštědřil pěkně horké chvilky. To zase byla ostuda! A Vendula kvůli Jakubovi dokonce odjela ještě než skončil oficiální program a proto si ani nestihla prohlédnout čast nové výstavy, která je věnována jejímu manželovi, který lovi v lednu spáchal sebevraždu.

Chcete vidět víc fotografií z oslavy? Navštivte galerii!


26.6.2008


Co všechno prováděl mamince Vendule hyperaktivní a asi i nevychovaný rošťák Jakub, že musela z Gottlandu předčasně odejít se dočtete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.