Holanová u soudu - Žaluje ji stavebník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Holanová u soudu - Žaluje ji stavebník!

Marcelu Holanovou čeká další soud. Tentokrát ale bude sedět na lavici obžalovaných.
Marcelu Holanovou čeká další soud. Tentokrát ale bude sedět na lavici obžalovaných.

PRAHA – Zpěvačka Marcela Holanová (55) si od soudů neodpočine! Stále ještě nemá vyjasněné vleklé majetkové spory s exmanželem Karlem Šípem (61) a také její pře s.


PRAHA – Zpěvačka Marcela Holanová (55) si od soudů neodpočine! Stále ještě nemá vyjasněné vleklé majetkové spory s exmanželem Karlem Šípem (61) a také její pře s náchodským stavebníkem Zbyňkem Nyčem nabírá na obrátkách! Nyčeho Holanová žaluje pro náhradu škody vzniklé při pokažené přestavbě jejího domu. Ten teď ale vrací úder a naopak zažaloval Holanovou!

„Nestyděl se podvést ženskou, o které věděl, že šetří každou korunu,“ zlobí se Holanová na stavebníka, který je navíc bratrem jejího dlouholetého kamaráda. „Podlahové topení, které jsem si u něj objednala, bylo nefunkční, a přetížilo stropy. Na vlastní náklady jsem ho musela nechat vykopat a nechat udělat novou podlahu. Žalovala jsem ho za náhradu škody a on teď žaluje mě, že jsem mu nezaplatila. Je to absurdní,“ tvrdí zpěvačka, pro kterou se žaloba stala nechtěným dárkem k dnešním 55. narozeninám. „Marcela naletěla podvodníkovi,“ dodává k tomu Holanové obhájkyně Pitínová. „Zaplatila Nyčemu přes pět set tisíc za stavební práce včetně toho topení a on jí teď vyfakturoval další desítky tisíc korun. Je to docela drzost,“ říká právnička. Holanovou tak v příštích týdnech čeká další soudní řízení, věří však, že dopadne v její prospěch.


Autor: Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.