Václav Glazar, nejbližší přítel Heleny Růžičkové (†67): Protrhlo se mu břicho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Václav Glazar, nejbližší přítel Heleny Růžičkové (†67): Protrhlo se mu břicho!

 (ČTK (3x), Dalibor Puchta (1x))

PRAHA – Nejbližšímu příteli Heleny Růžičkové (†67) Václavu Glazarovi (62), který proslul rolí Matky představené z trilogie Kameňák, začíná rozhodující bitva o život!


Přibral 80 kg ● Tělo to nevydrželo

163 kg vážící herec, který s Helenou dokonce na termín dva dny po její smrti plánoval sňatek, se stejně jako celá hereččina rodina nyní trápí s vážnou nemocí. V pondělí podstoupí náročnou a rizikovou operaci břišní stěny, jež se mu protrhla hned na několika místech!

„Každý pohyb strašně bolí. Doktoři se do mé rekonstrukce pustí za minutu dvanáct,“ přiznává Glazar, kterému před osmi lety diagnostikovali nádor na podvěsku mozkovém a od té doby vlivem hormonální léčby a lymfatických potíží přibral 80 kg. „Hodně je to voda a ta právě způsobila ta protržení. Operace se musí povést už kvůli lidem, kteří tady na mě čekají. Už jsem si to domlouval i s tím nahoře, že to skončí dobře,“ doufá korpulentní herec. Pokud se operace povede, čeká ho dalších několik měsíců život na přístrojích. Kliknutím zvětšete„Budu stažený do pásu a dýchat jen plícemi a ne břichem,“ dodává svérázný herec, scenárista a šéf kabaretu Srdce a kámen. Lze jen doufat, že ho nestihne podobný Kliknutím zvětšeteosud jako celou rodinu jeho největší kamarádky: Helena Růžičková (†67) v roce 2004 podlehla po čtyřletém boji rakovině, jejího manžela Jiřího Růžičku (†71) po šesti infarktech v roce 2003 zradilo srdce a jejich syn Jirka (†43) zemřel v roce 1999 na problémy spojené s velkou nadváhou…


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.