Janeček odstěhoval ženu i dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Janeček odstěhoval ženu i dítě!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – František Janeček (61) odstěhoval přítelkyni Terezu Mátlovou (31) i s dítětem! Matce své čtyřměsíční dcerky Emilly totiž vymezil celé jedno patro své rezidence na Floridě, kde se obě zdržují.

„Terezka má s Emilly samostatné patro v jejich baráku na Floridě, tam žijí. Janeček pak obývá pokoje nad nimi,“ řekl deníku Aha! Janis Sidovský, který před nedávnem společně se svým partnerem Pavlem Vítkem českého producenta navštívil v jeho rozlehlé vile u moře. Jednašedesátiletý Janeček zřejmě hůř a hůř snáší křik malého dítěte. Pro jednatřicetiletou Mátlovou je to totiž první potomek, Janeček už je však otcem potřetí, takže narození malé Emilly neprožíval tak euforicky jako jeho partnerka.

Dost si užil u svých dnes už odrostlých dětí, a proto raději volí klid. Terezu a tříměsíční miminko jednoduše »vypakoval« ze své blízkosti. S holkami tak tráví jen určitý čas a jeho partnerce i dceři to zřejmě vyhovuje. „Když si ji pak vezme do náruče, malá Emilly přede jako koťátko,“ dodal Sidovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.