Krampol slavil 70: Dostal psa a v jedenáct šel spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krampol slavil 70: Dostal psa a v jedenáct šel spát!

Oslavenec Krampol dostal i dort s králíčkem Playboyem.
Oslavenec Krampol dostal i dort s králíčkem Playboyem.

PRAHA – Jiří Krampol oslavil 70. narozeniny! Koncert v Lucerna Music baru pro něj při té příležitosti uspořádali Tomáš Savka a Jiří Pokorný, kteří na pódium sezvali celou řadu Jirkových přátel včetně Evy Pilarové, Moniky Absolonové nebo Karla Gotta!


„Největší radost jsem měl z dárku od kamarádky, dala mi štěně jorkšíra, jmenuje se Žaneta. Naši dva kocouři a pes ji okamžitě adoptovali,“ smál se Krampol, který šel spát už krátce po jedenácté hodině večer! Proč?

Většina přátel z branže herci a komikovi popřála písní. Kromě Gotta, Pilarové a Absolonové mu ale z projekce gratulovali třeba i Jean-Paul Belmondo, Paul Newman či Barbra Streisand. Kliknutím zvětšete„Chtěl jsem, aby se mnou hrál druhou hlavní roli v Butch Cassidy a Sundance Kid, ale producenti trvali na Redfordovi. Kliknutím zvětšeteNo co, Jirka nakonec díky tomu natočil Pitavala a Ženy v ofsajdu,“ litoval z plátna promarněné spolupráce s troškou závisti Newman. »Gratulace« jeho i dalších hollywoodských osobností byly totiž vtipně předabovány a prokládány písňovými dary. „Dostal jsem ale i telefonní tarif, díky němuž si můžu se ženou volat zdarma. Ona toho děsně prokecá, takže by to mohlo ušetřit nějaký peníze. Kliknutím zvětšeteOd Kristiana Kodeta jsem zase dostal obraz, od Pavla Vrby přehoz sešitý z vlajek USA a mezi dárky byla i spousta flašek alkoholu. Ty jsem si vystavil,“ prozradil deníku Aha! Krampol, který se na narozeniny alkoholu vyhýbal. „Domů jsem odcházel po jedenácté večer, pronájem Lucerny byl jen do půlnoci. A hned ráno jsem šel cvičit,“ dodává Krampol, který ani po sedmdesáti s prací nepolevuje. Už 25. června totiž křtí své další CD.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: PETR MACEK
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.