Večírek ve Varech: Kobzanovou okradli o půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Večírek ve Varech: Kobzanovou okradli o půl milionu!

Diana Kobzanová nebyla na párty ve veselé náladě. Mrzely ji ukradené hodinky, o které přišla den předtím.
Diana Kobzanová nebyla na párty ve veselé náladě. Mrzely ji ukradené hodinky, o které přišla den předtím. (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Baletní mistr Vlastimil Harapes (61) hazarduje se zdravím! Pár měsíců poté, co se léčil na neurologii v Motole s krční páteří, už zase řádí jako zamlada. A to byl v březnu na operačním sále!


A Harapes málem skončil znovu na kapačkách

Na akci Kanoe Mattoni 2008, která se tento víkend konala v lázeňském městě, ale Harapes na bolesti úplně zapomněl a vesele se bavil až skoro do rána. Nebylo divu, že někteří hosté měli strach, aby zase neskončil na kapačkách. To Diana Kobzanová (26) měla jiné starosti. Noc před tím jí totiž ukradli hodinky za půl milionu.

Vlastimil Harapes sršel dobrou náladou už do samého začátku a potíže s páteří spíše rozhýbával, než aby jen v klidu seděl a sledoval okolí. A když už známému baleťákovi nestačily síly a taneční výkon dlouho na parketě rozdýchával, ještě zvládl pobavit spolusedící u stolu různými šaškárnami „Ten to ale umí rozjet. Hlavně aby pak zase nemusel na rehabilitaci,“ báli se o rozdováděného Harapese kolegové. Vše ale nakonec skončilo naštěstí bez menších následků.

Kliknutím zvětšeteDůvod k veselí neměla tento večer jen modelka Diana Kobzanová. Už od příjezdu si stěžovala, že ji den předtím ukradli hodinky za půl milionu, a naštvaná pak raději odjela i s pejskem Miou domů. Kliknutím zvětšeteDo Karlových Varů, kde se celá akce konala, přijelo i mnoho zamilovaných párů. S přítelem dorazila třeba misska Zuzana Jandová, herečka Míša Maurerová, a svého přítele ukázal i tanečník Jemi, který v tanci Harapesovi slušně sekundoval.

Halině Pawlowské dělal doprovod její věrný společník Karel Czaban, jenž neopomněl vyvést svou partnerku na pódium, kde si s ní střihl krátký taneček.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteVše pak završila přehlídka masek, které si postupně vyzkoušeli snad všichni návštěvníci. Výjimkou nebyla ani Světlana Nálepková a její dcera Pepina.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.