Svatba modelky Kateřiny Průšové: Luxus za dva miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatba modelky Kateřiny Průšové: Luxus za dva miliony!

Kateřina Průšová si vzala svého snoubence Vladimíra Konvalinku přesně na rok od jejich zasnoubení. Veselka byla velkolepá.
Kateřina Průšová si vzala svého snoubence Vladimíra Konvalinku přesně na rok od jejich zasnoubení. Veselka byla velkolepá. (Aha! – Marek Pátek)

MCELY – Svatba jako z pohádky! Kateřina Průšová (24) na svůj den D zřejmě jen tak nezapomene. Ostatně jako všichni pozvaní hosté, kteří byli v sobotu 14. června v 15.40 hod. na zámku Mcely svědky neuvěřitelného luxusu a romantiky za necelé dva miliony.


Nedělní Aha! jediné na místě

● Speciální hostina i pro pejsky
● Pili vodu, kterou si objednávají celebrity

Celá veselka byla totiž připravena do posledního puntíku. Kliknutím zvětšetePoctivě se ctily všechny tradice a nezapomnělo se ani na psí miláčky, pro které byla připravena speciální hostina. Slavnostní program pak ještě více zpestřila samotná nevěsta, která před svého snoubence Vladimíra Konvalinku (29) Kliknutím zvětšetepředstoupila v romantické róbě a se dvěma družičkami najednou.

Miss ČR 2002 a modelka Kateřina Průšová chtěla ctít všechny národní zvyky a neopomněla jediný detail. Nejenže se vdávala přesně na rok od zasnoubení, Kliknutím zvětšeteale při veselce nechybělo ani rozbíjení talíře a tradiční delikatesní menu, které zahrnovalo knedlíčkovou polévku a klasickou svíčkovou.

Pár si na svůj svatební den pozval téměř sedmdesát hostů, převážnou část tvořili jejich přátelé a příbuzní. Role družiček se ujaly nevěstiny kamarádky, Kliknutím zvětšetemodelky Klára Medková a Pavla Hrbková.

Svědkem nebyl nikdo jiný než Katčin nejlepší přítel, stylista Sasha Isar, Vladimírovi byl zase za svědka jeho kamarád, o němž se na svatbě spekulovalo, že si začal s Katčinou kolegyní z branže Hankou Mašlíkovou, ta ale na svatbu nedorazila.

Kateřininu svatební róbu si vzala na starost módní návrhářka Camilla Solomon, která ušila šaty nejen pro ni, ale i pro družičky a kostýmek pro nevěstinu maminku. Kliknutím zvětšeteSamozřejmě oba, Kateřina i Vladimír, dbali i na pravidlo, že svou nastávající nesmí ženich vidět ve svatebních šatech před obřadem.

Kliknutím zvětšeteVelkolepá svatba proběhla opravdu stylově a Kateřina, která se už před svatbou rozhodla, že bude používat jméno Konvalinková, se kromě blahopřání dočkala i zaslouženého obdivu. Všichni jí totiž pochvalovali krásné šaty a nápaditý styl. A nezkazilo jí to ani proměnlivé počasí nebo ochranka, která musela zasahovat, když se na svatbu chtěli dostat nepozvaní fotografové.

A protože si nevěsta s novomanželem Vladimírem může dovolit přepych, vystrojili hostinu i pro psí hosty. Na té se například místo obyčejné vody podávaly minerální vody Evian či Vittel, které pijí celebrity a jejichž cena se pohybuje v restauraci kolem padesáti korun za 0,3 litru.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.