Mareš koupil byt za 45 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mareš koupil byt za 45 milionů

Leoše Mareše čeká nejen svatba, ale i změna bydliště.
Leoše Mareše čeká nejen svatba, ale i změna bydliště.

PRAHA – Neuvěřitelný luxus! Moderátora Leoše Mareše (32) čeká nejen svatba, ale i změna bydliště. Za téměř 45 milionů korun koupil jeden z nejluxusnějších nových bytů v Praze. Dvoupodlažní byt na pražském Smíchově je velký 356 metrů a nabízí takový luxus, že se o něm většině lidí ani nezdá.


Zařizování diriguje přítelkyně!

Ne tak Marešovi. Kvůli jeho připomínkám museli v bytě udělat rozsáhlé přestavby a navíc se bude i rozšiřovat! Kde vzal Mareš 45 milionů? Víme to!

Stavební přestavby v bytě, který leží v jedné z nejprestižnějších vilových čtvrtí hlavního města, diriguje Marešova přítelkyně a budoucí manželka Monika Poslušná (32). „Je tady na stavbě skoro každý den a přesně si říká, jak co chce,“ prozradil nám jeden ze stavebních dělníků. „Občas tu s ní byl i Leoš, ale ten měl takové připomínky, které byly dost mimo. Monika nám to pak všechno překládala do normální řeči. To ona je hlavním stavbyvedoucím,“ směje se jeden ze zedníků. Byt se nachází v bytovém komplexu Rezidence Mošnova v Mošnově ulici. Rezidenci Mošnova tvoří dvě bytové vily, které jsou propojeny a ve kterých je celkem osm bytů.

Kliknutím zvětšeteNeplánované přestavby a přístavby tak cenu bytu ještě o několik milionů korun navýší. „Podle mne to bude stát nakonec přes padesát milionů,“ počítá jeden z realitních znalců. Otázkou zůstává, kde vzal Leoš na tak drahé bydlení peníze. Jeho měsíční plat sice dosahuje téměř dvou milionů korun, ale vzhledem k jeho velkým životním nákladům mu z něj zase tolik nezbývá, aby naspořil 50 milionů. Podle informací deníku Aha! se proto měl velmi velkou částkou na celkové ceně bytu podílet Leošův budoucí tchán, otec Moniky Poslušné.

Kliknutím zvětšeteHodně čerstvého vzduchu
K bytu patří i dvě obří terasy a sklep.

Bazén na střeše
„Leošovi také vadilo, že tam není bazén. A tak se rozhodl, že se probourá na střechu, kde se teď staví pro Mareše bazén, vířivka a další věci, které tam původně nebyly vůbec plánované. Byt tak vlastně bude mít místo dvou pater tři,“ prozradil nám náš zdroj.

Dvě patra luxusu
Marešův byt je suverénně největší a nachází se v posledních dvou patrech vily. Jako jediný z osmi bytů v celém komplexu má klimatizaci ve standardní výbavě.

Kliknutím zvětšeteKam Mareš zaparkuje auta?
Kliknutím zvětšete„Problémy asi bude mít Leoš s parkováním, protože k bytu dostal jen dvě parkovací místa a on má přitom nejméně čtyři auta,“ říká jeden z jeho nových sousedů.

Obří akvárium
Paradoxem je, že Leošovi a Monice luxus, který byt nabízel, nestačil. „Hodně se na jejich přání přestavovalo uvnitř bytu. Například se tam muselo vytvářet obří akvárium,“ prozradil Aha! zdroj.


Co všechno ještě Mareš vlastní?


Autor: (efk)
Foto Aha! – Petr Novotný, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.