Leoš Mareš: Tohle všechno už nastřádal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Leoš Mareš: Tohle všechno už nastřádal!

Moderátor vlastní spoustu luxusních a drahých skvostů.
Moderátor vlastní spoustu luxusních a drahých skvostů.

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (32) miluje luxus a rád to dává, možná až příliš okázale, najevo. Za světské požitky utrácí desítky milionů korun. Vzhledem ke svým příjmům si to ale může dovolit. Za co všechno Leoš platí svými miliony?


Impérium shánčlivého moderátora

Mobil Vertu
Cena: 1,5 milionu korun

Leoš je majitelem nejdražšího modelu telefonu Vertu. Jde o řadu Signature v provedení Black and White Diamonds. Cena přístroje je jeden a půl milionu korun. Ještě před tím měl Mareš levnější model této značky za zhruba 300 tisíc korun.

Byt v Braníku
Cena: 4 miliony korun

Tam v současné době Leoš žije se svou přítelkyní Monikou Poslušnou a synem Jakubem. Byt se stal Marešovým majetkem před několika lety, jeho bývalým majitelem byl zahrádkářský guru Přemek Podlaha (70). Byt si Leoš trochu přestavěl a vybavil luxusním moderním zařízením. Ale není zase tak velký, proto není překvapivé, že se Leoš rozhodl koupit si něco většího.

Vila v Holyni
Cena: 10 milionů korun

Ve funkcionalistické vile za několik milionů bydlí Marešova babička, horní patro velkého domu je pak pronajímáno. Vila, která z venku sice nepůsobí až tak příliš velkolepě, prošla velmi drahou rekonstrukcí. Uvnitř je velký dům vybaven velmi komfortně. Nechybí například krytý bazén.

Byt v Berouně
Cena: 2 miliony korun

V tomto bytě má Leoš stále hlášené své trvalé bydliště, takže do Berouna díky tomu plyne část milionů, které Leoš platí na daních. Na první pohled se jedná o typický byt, který nemůže oslnit nějakým přílišným luxusem, ale rozhodně nejde o žádnou pastoušku.

Kliknutím zvětšeteStatek v Záblatí u Ponědraže
Cena: 6,5 milionu korun

Úspěšný moderátor ho koupil zhruba před třemi lety v nepříliš dobrém stavu za necelý milion a půl. Celý statek za další miliony luxusně přestavěl, takže nyní je jeho součástí například krytý bazén, sauna a tenisový kurt. Je to Marešovo odpočinkové sídlo, kde tráví víkendy a prázdniny.

Apartmán v Bulharsku
Cena: 3,5 milionu Kč

V letovisku Carevo u pobřeží Černého moře si moderátor pořídil za zhruba tři a půl milionu byt, který zatím stále není dostavěn. Velikost přímořského apartmánu je něco přes 80 metrů čtverečních a Leoš o něm mluví jako o skvělé investici do budoucna, kam by chtěl jezdit v letních měsících.

Kliknutím zvětšeteRange Rover Sport
Cena: 2 miliony korun

S tímto obřím terénním vozem jezdí Monika Poslušná. Té ho Mareš koupil k devátému výročí jejich vztahu. Auto vyniká velkou bezpečností i skvělými jízdními vlastnostmi.

Kliknutím zvětšeteAudi R8
Cena: 4 miliony korun

Luxusní supersport Audi je jedno z nejrychlejších aut, jaká můžete na českých silnicích potkat. Leoš Mareš si ho pořídil před několika měsíci, ale o tomto sportovním autu snil od okamžiku, kdy poprvé uviděl jeho snímky.

Kliknutím zvětšetePorsche Cayenne
Cena: 2,5 milionu Kč

Stejný model terénního porsche vlastní i nejbohatší Čech Petr Kellner (44), na což Mareš rád upozorňuje. Auto vyniká nejen skvělými jízdními vlastnostmi, ale i extrémní spotřebou 40 litrů na 100 kilometrů. Mareš už si postěžoval, že na plnou nádrž dojede jen tak tak z Prahy do Brna. Vůz si Mareš původně koupil kvůli daňovým odpočtům.

Ferrari Modena 360
Cena: necelé 4 miliony Kč

Vozidlo, které koupil Leoš sice z druhé ruky, ale musel za něj zaplatit téměř čtyři miliony korun. Ještě před tím, než si tento model ferrari koupil ve skutečnosti, měl dlouho u postele jeho model. Ferrari vlastnil jen několik měsíců, když s ním měl autonehodu. Škoda na vozidle tehdy dosáhla téměř dvou milionů korun.

Audi TT
Cena: 2 miliony Kč

Sporťák, který už moderátor nepoužívá a se kterým objížděl kšefty na začátku své kariéry. V tomto autě dokonce i srazil motocyklistu, za což mu sebrali na několik měsíců řidičský průkaz a musel si najmout svého soukromého řidiče.

Mareš koupil byt za 45 milionů


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.