České celebrity v Turecku Z ostudy kabát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

České celebrity v Turecku Z ostudy kabát!

Milan Šimáček
Milan Šimáček (Aha! – David Kundrát)

BELEK – Také vás pohoršuje, jak se u nás třeba mladí Britové opíjejí, křičí po nocích a tropí výtržnosti? Jenže ruku na srdce, vždyť podobně se chovají v zahraničí i mnozí Češi! A leckdy nejde o žádné osmnáctileté teenagery…

Poslední případ? Výlet českých celebrit do tureckého letoviska Belek! Jen si to vemte… Jeden z herců se zde opije během dne tak, že skoro umře. Další herec před diskotékou křepčí poté, co se svlékl donaha. A národem milovaná herečka požehnaného věku 77 let se pak producíruje v hotelu na balkoně, kde ji můžou vidět stovky očí, jen tak, jak ji pánbůh stvořil… Opravdu je to normální?

  1. Herec Roman Skamene (53)
    zde byl za celý týden střízlivý sotva pár hodin a korunu všemu nasadil, když se zpil do němoty uprostřed dne a zkolaboval pak na hotelovém baru. Bezvládného opilce pak dva muži z personálu museli odvléci na pokoj, což nevěřícně sledovaly desítky hostů. Ve finále pak Skamene ztratil letenku domů, což překrylo i jeho řádění na tobogánu v botách či rozpustilé dovádění s nahou Hanou Krampolovou v moři.
  2. Herec Milan Šimáček (44)
    se v noci po diskotéce v hotelu Corinthia spontánně svlékl donaha, aby si pak před zraky všech zaplaval v hotelovém bazénu.
  3. Herečka Jiřina Bohdalová (77)
    pak vše korunovala svojí exhibiční procházkou na terase hotelového pokoje. Zcela nahá

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.