Dnes se rozhodne o Arturovi - Bartošová zpívala jako o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dnes se rozhodne o Arturovi - Bartošová zpívala jako o život

Iveta na pódiu i přes nervozitu sršela energií.
Iveta na pódiu i přes nervozitu sršela energií. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Boj Ivety Bartošové (42) s Ladislavem Štaidlem (63) o syna Artura vrcholí! Právě dnes se totiž rozhodne, zda bude Štaidlovi prodlouženo výhradní opatrovnictví o další měsíc, nebo půjde celá kauza k soudnímu projednání a definitivně se určí, komu bude Artur svěřen.

I když se jindy Iveta ochotně dělila o svůj smutek z odloučení od syna, na středečním koncertu v divadle Hybernia nechtěla o kauze ani slyšet. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odsekla. Napětí a strach z konečného rozhodnutí byly během koncertu jasně znát. „Nejtěžší je pro mě si věřit, měla jsem neuvěřitelnou trému,“ přiznala. Optimistické výkřiky Ivetina manažera Jiřího Pomejeho (43) »Jsme nejen zpátky, jsme nahoře!« byly proto poněkud nadsazené.

Host Petr Muk (42) zazpíval oposlouchané kusy Stín katedrál a Zrcadlo, načež se vášnivými polibky přivítal i s Ivetou. Nebylo žádným překvapením vidět v hledišti návštěvníka, který začal po chvíli na notebooku sledovat fotbalové utkání. Po koncertu nechala Iveta v Hybernii Pomejeho zařizovat všechny náležitosti a krátce před půlnocí utekla zadním vchodem s přáteli do nejbližší restaurace. Tam ale Ivetu odmítli obsloužit, protože už byla zavřená kuchyně, štěstí neměla ani v dalším podniku. Iveta tedy odjela domů, snad tam našla něco v ledničce.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.