Vendula Svobodová zavzpomínala na svou mrtvou dcerku Klárku (†4): Kubík je jiný než ona! Je hyperaktivní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vendula Svobodová zavzpomínala na svou mrtvou dcerku Klárku (†4): Kubík je jiný než ona! Je hyperaktivní

V náručí maminky Venduly byl Kubíček k vidění opravdu jen na okamžik, celou dobu totiž řádil ve štěrku, kterým jsou vysypány cestičky v zahradách zámečku.
V náručí maminky Venduly byl Kubíček k vidění opravdu jen na okamžik, celou dobu totiž řádil ve štěrku, kterým jsou vysypány cestičky v zahradách zámečku.

PRAHA – Vendula Svobodová (36) nestačí šílenému tempu svého syna Kuby (3)! „On je tak hyperaktivní, je to malý neposeda. Úplný opak Kláry, to se vůbec nedá srovnat. Ona byla tak klidné dítě. I předtím, než onemocněla leukemií,“ rozpovídala se Vendula a v očích se jí zaleskly slzy.


„Navíc jsou si tak podobní,“ zasnila se ředitelka nadace Kapka naděje na dámském odpoledni v Trojském zámečku.

A zatímco Vendula vzpomínala, její malý neposeda se válel ve štěrku a řádil jako utržený ze řetězu. „Jen ať se tady pořádně vydovádí, on si to tak užívá,“ smála se Svobodová.

Ne všechny děti na dámském odpoledni však byly tak aktivní jako malý Kubíček. Chlapeček, se kterým přišla zpěvačka Aneta Langerová, se jí držel za ruku jako klíště a od své tety se ani na okamžik nehnul. Stydlivost a ostýchavost se zřejmě nevyhýbá nikomu z rodiny Langerů. S malou Christel se přišla povyrazit i Markéta Hrubešová, která je zřejmě velkou milovnicí bílého vína, protože okoštovala hned několik skleniček. Pak už samozřejmě nemohla otestovat vozy značky Renault, jenž byl organizátorem čistě dámského odpoledne.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.