Zpěváci výtvarníky - Bárta už ženy nesvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěváci výtvarníky - Bárta už ženy nesvádí!

Své malířské umění představili (zleva) Kryštof Michal, Lenka Dusilová, Tonya Graves a Dan Bárta.
Své malířské umění představili (zleva) Kryštof Michal, Lenka Dusilová, Tonya Graves a Dan Bárta.

PRAHA – Zpěváci Lenka Dusilová, Dan Bárta, Kryštof Michal a Tonya Graves z Monkey Bussines jsou noví výtvarníci! Plátnem jim byla plechovka Coca-Coly a motivem svádění.

Kliknutím zvětšete
Své výtvory představili ve středu večer v pražském hotelu Floor.

Kryštof Michal si představuje svádění jako krásnou ženu. Tonya Graves si vzpomněla na dětství a knížku o Dickovi a Jane a oba na plechovku i namalovala. „Už jako malá jsem si myslela, že ty postavičky v knížce dělají něco víc,“ smála se Tonya.
„Já už mám dosváděno,“ přiznal Dan Bárta, který už delší čas žije se spisovatelkou Kateřinou Procházkovou, s níž má půlroční dceru. A na plechovku zvěčnil dva mořské koníky.
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Já colu vůbec nepiju, dám přednost vodě. Nemám ráda nic, co vede k sebemenší závislosti,“ přiznala se zase Lenka Dusilová. A proč tedy vůbec malovala? „Měla jsem možnost se projevit a něco ze sebe vydat,“ vysvětlila Lenka. Jejím výtvorem byla tajemná bludička.
Nejprve to na podiu rozjela Laďka Něrgešová, bývalá moderátorka SuperStar. Potom se už představili sami kreslíři. Nechyběli zde ani známí vymetači večírků VyVolení. Přidal se k nim Luboš Vích, Petr Zvěřina s přítelkyní Katkou a Martin Hranáč, pro kterého to byl první večírek, který navštívil po odchodu z vily.


Autor: Jana BOŠOTOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.