Zpěvák Sámer Issa: Brutálně ho zmlátili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Sámer Issa: Brutálně ho zmlátili!

Sámer Issa
Sámer Issa (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Krev, podlitiny, nadvakrát zlomený nos a několik stehů! Tak dopadl v neděli v podvečer zpěvák Sámer Issa (22). Zranění si »vykoledoval« tím, že se zastal neznámé slečny, kterou napadli dva grázlové.

Krev, podlitiny, nadvakrát zlomený nos a několik stehů! Tak dopadl v neděli v podvečer zpěvák Sámer Issa (22). Zranění si »vykoledoval« tím, že se zastal neznámé slečny, kterou napadli dva grázlové. „S jedním jsem se serval a druhý se do toho hrdinsky zapojil a dal mi kopačku. Naštěstí se zalekli, že ze mě crčí krev, a tak utekli, než došlo ještě k něčemu horšímu,“ potvrdil naše informace o svém hororovém zážitku bronzový účastník první řady soutěže Česko hledá SuperStar.

Sámera by při venčení psa nedaleko jeho bytu v Praze 7 ani ve snu nenapadlo, že už za pár minut nastoupí nucenou dovolenou. „Nemám rád násilí. Je morální povinností každého zasáhnout, když někdo potřebuje pomoc. Nevím, jestli tu holku chtěli přepadnout nebo znásilnit, ale vypadalo to drsně, a tak jsem tam bez rozmýšlení vběhnul. Tím jsem odpoutal jejich pozornost a ta slečna mohla utéct. Se mnou to dopadlo hůř,“ popisuje začátek rvačky Sámer.

Z bitky si odnesl monokly na obou očích, zlomený nos a pár stehů. „Dostal jsem pecku, která mi slušně dorasila obličej. Vypadá to ošklivě, musel jsem odříct práci na deset dní dopředu. Ale v sobotu už vystupuji pro Ujfalušiho nadaci na pomoc africkým dětem a od pondělka pokračuji v nahrávání duetu s ruskou megastar Nasťou Kočetkovou, se kterou v září v Thajsku natáčíme i klip,“ plánuje Issa, jehož sebevědomí kvůli děsivé vizáži dostane zabrat jen nakrátko.

„Do čtrnácti dnů budu naštěstí vypadat jako předtím. Prý stačilo mít zlomeninu nosu o pár centimetrů níž a už bych měl doživotně křivou skobu,“ dodává s úlevou zpěvák. Své následky z bitky ani nenahlásil policii. „Na co by to bylo? Připletl jsem se do toho sám a neznám ani tu holku, ani jsem si nestačil prohlédnout ty týpky, tak bych neměl policistům co říct,“ krčí rameny pomlácená SuperStar. „Mám sice dorasený obličej, ale aspoň se cítím fajn, že jsem někomu pomohl a nenechal to být,“ dodává Issa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.