Vendula Svobodová a Janis Sidovský: NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová a Janis Sidovský: NENÁVIST!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová

ZLÍN – Válka mezi Janisem Sidovským (39) a Vendulou Svobodovou (36) začala! Kdysi největší kamarádi, dnes nepřátelé. Právě Janis byl člověk, který se po smrti Karla Svobody (†68) postaral o smutnou vdovu. Dnes je to tak, že ho ředitelka nadačního fondu Kapka naděje asi nemůže vystát.


Dříve bývali nejlepší kamarádi. A teď?

ZLÍN – Válka mezi Janisem Sidovským (39) a Vendulou Svobodovou (36) začala! Kliknutím zvětšeteKdysi největší kamarádi, dnes nepřátelé. Právě Janis byl člověk, který se po smrti Karla Svobody (†68) postaral o smut- nou vdovu. Dnes je to tak, že ho ředitelka nadačního fondu Kapka naděje asi nemůže vy- stát. Na zlínském festi- valu filmů pro děti a mládež pomlouvali jeden druhého! Vendula dokonce Sidovského, zástupce TV Barrandov a hlavního organizátora odpoledního koncertu, v rámci kterého převzala šek na 500 tisíc korun pro svoji nadaci, nepozvala na večírek, kterým ve Zlíně vyvrcholil den pro Kapku naděje. „Jestli jdu na jejich večírek? Nedostal jsem pozvánku...,“ řekl deníku Aha! Sidovský.

Kliknutím zvětšeteA co na to Vendula? Ta v rámci akce »výlet do neznáma«, kdy se jelo do kroměřížských zahrad, uspořádala párty Kapky naděje a Janisovi opravdu pozvánku nedala. „Ten jeho koncert s námi nemá nic společného, festival mu to povolil jen s podmínkou, že to bude spojeno s Kapkou naděje,“ řekla deníku Aha! Svobodová. Kliknutím zvětšete„Víc to nebudu řešit,“ dodala. Kamarádství je zřejmě silně narušeno, pakliže už není mezi dotyčnými definitivní konec!

A co se ještě ve Zlíně stalo?

Rozchod s manželkou Karolínkou nepomohl Matěji Ruppertovi, nyní totiž vypadá jako bezdomovec. A navíc byl z něho cítit alkohol. Na zlínský festival přijel společně s kamarádem Romanem Holým. Kapela G–point Hunters však nebyla v plné sestavě, kluky nechala ve štychu Tereza Černochová. „Ta má v Praze bohužel nějaké zkoušení,“ řekl deníku Aha! Janis Sidovský. Kliknutím zvětšeteDuo Ruppert a Holý nakonec na zlínském náměstí předvedlo takovou show, které jen stěží mohla konkurovat Lucie Bílá. Ta měla vystoupit ve tři hodiny odpoledne, ale kroupy na dálnici jí nedovolily cestovat takovou rychlostí, Kliknutím zvětšetejakou by si představovala, takže přijela se značným zpožděním.

Ve Zlíně se už vystřídala řada českých filmařů a herců. Čerstvou posilou je režisér Adrian Stojkov, který ve středu dorazil se svou staronovou přítelkyní Evou Aichmajerovou. A ta toužila po pořádném tanci. „Jsi vytančená dost,“ řekl Evě její přítel, když žadonila o společný tanec. Nakonec se však oba vydali na místní diskotéku a z ní dokonce odešli do místního night klubu!


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.