Skamene v Turecku: Řádil na tobogánu a pak... Nemohl najít letenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skamene v Turecku: Řádil na tobogánu a pak... Nemohl najít letenku!

 (Aha! – David Kundrát)

BELEK – „Jsem docela nervózní, zítra natáčím a celou noc strávím v letadle,“ posteskla si v hotelové hale jen pár minut před odjezdem z turecké riviéry na letiště Jiřina Bohdalová (77). To ještě netušila, že další zdržení zapříčiní maskot tenisového zájezdu Roman Skamene (54), proslulý svými alkoholickými úlety a incidentem s hotelovou ochrankou.

Mžourající herec totiž v tu chvíli zjistil, že ztratil letenku… Zatímco v průběhu dne se o něj starali jeho kamarádi, a se střídavým úspěchem hlídali, aby se před odletem zase neopil, s nadcházejícím večerem a časem odletu přituhovalo.
Navátý Roman se stihl na tobogánu pohádat s plavčíkem, který ho nechtěl pustit na skluzavku zachyceného za Jiřím Krampolem jako vláček, poté usnul u stolu, a v jedenáct večer, jen chvíli před odjezdem zjistil, že nemá letenku. Pas mu naštěstí našli v kapse vesty, a tak na letiště přece jen odjel.

Jak poslední hodiny v Turecku strávila Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem, Jiří Krampol či Hana Mašlíková? A proč všichni koukali na nahého herce Milana Šimáčka?


4.6.2008


Čtěte již zítra v tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.