Skamene v Turecku - Úplně namol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Skamene v Turecku - Úplně namol!

Herec Roman Skamene byl tak opilý, že nemohl ani stát na nohou.
Herec Roman Skamene byl tak opilý, že nemohl ani stát na nohou.  (Aha! – David Kundrát)

TURECKO – Herec Roman Skamene (54) jede opět v chlastu! A to tak, že pořádně! Jako by mu nestačily všechny problémy, které si pitím způsobil u nás včetně toho, že jej kvůli chlastu a následné nespolehlivosti vyhodil ze svého Směšného divadla Luděk Sobota! I na tenisovém turnaji celebrit v Turecku se zpil do němoty!

A udělal tak Česku pořádnou ostudu! Jeho legendární opilství dokonce vyděsilo tamní personál, neboť si v první chvíli mysleli, že Skameneho ranila mrtvice. „He is full of alcohol (Je plný chlastu),“ zjistil po chvilce přivolaný člen ochranky, který Skameneho v bezvědomí odnesl od baru do blízkého křesílka. Tam počkal na svého kolegu a teprve ve dvojici opilce odvlekli na pokoj. Nějakou dobu ovšem trvalo, než zjistili, ke komu Skamene patří. Hosta pouze v plavkách a bez dokladů a vstupní karty totiž nedokázal identifikovat ani přivolaný manažer. Pomohla až náhoda. Kolem zhrouceného herce totiž procházel jeho hotelový spolubydlící.

Ten sice prozradil číslo pokoje, kam Skameneho mohou uložit, radost z toho ale neměl.„Včera, když jsem přišel na pokoj, Skamene spal v mé posteli. Jeho byla úplně mokrá. Nechci ani přemýšlet, jakého původu ta tekutina byla,“ říká Skameneho kolega s tím, že český »Danny DeVitto« v Turecku alkoholu holduje den co den. Předtím totiž usnul na tenisových kurtech. Při zápase měl zase co dělat, aby se trefil do míčku. Herec, známý z filmu o vekslácích, tak zatím nenašel ani bony, ani klid…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.