Gott už má holky doma! To bylo křiku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott už má holky doma! To bylo křiku...

Karel Gott si včera v porodnici vyzvedl manželku i dceru.
Karel Gott si včera v porodnici vyzvedl manželku i dceru.

PRAHA – Už jsou doma! Karel Gott (68) si včera v podvečer odvezl z porodnice v Praze-Podolí své holky – manželku Ivanu (33) a dceru Nelly Sofii (6 dnů). A to jen několik málo hodin poté, co se vrátil z německého Hamburku, kde o víkendu vystupoval.


Svým černým mercedesem pro ně přijel Mistr do porodnice sám.

„Je to zvláštní pocit, že si jdu pro svého dalšího potomka a odvezu si ho domů,“ svěřil se nám Gott. A to bylo křiku, když šťastní rodiče vytáhli malou Nelly z nosítka a chtěli s ní zapózovat fotografům. Budoucí zpěvačka se zkrátka nezapře! Podle našich informací porod císařským řezem nebyl nejjednodušší, Ivana po něm krvácela a i včera ji údajně pustili domů na vlastní žádost. Kliknutím zvětšeteKdyby prý bylo na lékařích, ještě by si ji v nemocnici alespoň dva dny nechali. Na Betramce už pak malou sestřičku přivítala i dvouletá dcera Gottových Charlotte Ella. „Připravovali jsme ji na to, tak uvidíme, jak Nellinku přijme. Ale před porodem pořád hladila bříško a říkala mimi, mimi, tak se asi těšila,“ dodává šťastný otec Gott, který teď stráví celý červen s rodinou ve vile na Bertramce.

A co doma dělá? Čtěte už zítra v deníku Aha!


Autor: (rep)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová, Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.