Eva a Vašek: Budou mít své jogurty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva a Vašek: Budou mít své jogurty!

Eva a Vašek jsou jako pěvecké duo neuvěřitelně úspěšní. Mají šestnáct zlatých a šest platinových desek. Teď k deskám přidají i jogurty.
Eva a Vašek jsou jako pěvecké duo neuvěřitelně úspěšní. Mají šestnáct zlatých a šest platinových desek. Teď k deskám přidají i jogurty.

PRAHA – Tak to je šok! Bezprecedentní pěvecké duo Eva a Vašek, které zná národ z nekonečných televizních teleshopingových šotů, si po Bílé orchideji připravilo další pecku.


Tentokrát ovšem nejde o nový písničkový hit, ale o něco zcela jiného. Eva a Vašek se totiž rozhodli vydělat další miliony výrobou jogurtů!

Na televizních obrazovkách možná Eva (35) a Vašek (52) působí jako naivní dvojice vesničanů, jejichž matematické dovednosti končí u sčítání jednociferných čísel. Ve skutečnosti byste ale jen stěží našli obor, ve kterém Eva Dvořáčková a Václav Ševčík nepodnikají a nevydělávají miliony. Desek se svými songy prodali půl milionu. To je čtyřikrát více než prodala naše první SuperStar Aneta Langerová. Za živá vystoupení pak měsíčně inkasují téměř půl milionu korun. Obchodují s nábytkem a obklady. Mají vlastní nahrávací a grafické studio, fotoateliér i penzion. Vyrábí vlastní oblečení a vína. A nyní chystají i vlastní jogurt! „S Choceňskými mlékárnami připravujeme speciální jogurt »Surfáček« pro dědečky a babičky. Bude čokoládový a jahodový a posílí imunitu a kosti,“ přiznala deníku Aha! Eva, která je mozkem umělecké dvojice. Od jogurtu si hodně slibuje i ředitel Choceňských mlékáren Petr Marek. „Společný projekt s Evou a Vaškem je v jednání. Jasno by mělo být dokonce června,“ řekl Aha! Petr Marek. Podle marketingových specialistů by podíl pěveckého dua na zisku s jogurtů mohl dosáhnout více jak polovinu ze zisku. A ten by se podle odhadů mohl pohybovat v řádech milionů korun! „Důležité bude, jestli se podaří tento jogurt dostat do obchodů po celé republice. Pokud ano, tak bych se o jeho úspěšnost rozhodně nebál,“ řekl Aha! ředitel jedné marketingové agentury. Už tak nadité konto Evy a Vaška se tedy může těšit na další tučné zisky.


Autor: Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.