Boris Rösner - Na knižních pultech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Boris Rösner - Na knižních pultech

Přebal dotisku autobiografické knihy Boris Rösner od Jolany Matějkové.
Přebal dotisku autobiografické knihy Boris Rösner od Jolany Matějkové. (: archiv Nakladatelství XYZ)

PRAHA – V těchto dnech vychází dotisk autobiografické knihy Boris Rösner (†55), kterou vydalo Nakladatelství XYZ v roce 2004. Kniha vypráví o jednom z našich nejvýznačnějších herců.


PRAHA – V těchto dnech vychází dotisk autobiografické knihy Boris Rösner (†55), kterou vydalo Nakladatelství XYZ v roce 2004. Kniha vypráví o jednom z našich nejvýznačnějších herců, o jeho profesních začátcích i o vrcholných jevištních výkonech. Vyznává se v ní o své lásce k divadlu a životu. Vzpomíná zde také na své kolegy a studenty. Uznávaný herec podlehl 31. května rakovině plic. Vydáním dotisku knihy chce nakladatelství nejen vyjádřit poctu velkému umělci, ale hlavně připomenout myšlenky a postoje člověka, pro něhož bylo divadlo víc než profesí. Veškerý výtěžek z prodeje publikace bude věnován na konto organizace Liga proti rakovině. S Borisem Rösnerem se rozloučí kolegové i veřejnost dnes v 11 hodin v Národním divadle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.