Miss Kateřina Sokolová křtila Playboy se svými sexy fotkami: Co všechno se tam dělo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Kateřina Sokolová křtila Playboy se svými sexy fotkami: Co všechno se tam dělo?

Kateřina Sokolová pokřtila časopis s fotografem Janem Tůmou.
Kateřina Sokolová pokřtila časopis s fotografem Janem Tůmou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Prsa Mašlíkové možná budou muset znova pod kudlu! Modelka Hana Mašlíková (24) by měla poslední týden v květnu nafotit kalendář, je ale dost dobře možné, že místo v Turecku skončí na třetí plastické operaci prsou!

Hana Mašlíková: Bojí se o prsa!

Prsa Mašlíkové možná budou muset znova pod kudlu! Modelka Hana Mašlíková (24) by měla poslední týden v květnu nafotit kalendář, je ale dost dobře možné, že místo v Turecku skončí na třetí plastické operaci prsou! Nenosí totiž zdravotní podprsenku, která je po zákroku nutností, a to nejméně čtyři týdny.

„Hned po druhé operaci vyrazila do společnosti v šatech s dekoltem a bez té zdravotní podprsenky, která měla zamezit narušení silikonových implantátů,“ prozradil deníku Aha! jeden z jejích kamarádů. I na středeční Playboy párty, kde se křtilo červnové číslo s Miss ČR 2007 Kateřinou Sokolovou (18) na titulu, se Hana objevila »naostro«. „Lékař mi doporučil nosit ji jen čtrnáct dnů po operaci, a dokonce jsem dostala i povolení, že ji dvě tři hodiny denně, když mám nějakou akci, nemusím mít,“ řekla deníku Aha! Mašlíková. „Doufám, že už nebudu muset na třetí plastiku,“ hrozí se modelka, která si mohla v Solidní nejistotě poměřit prsa s Katkou Sokolovou. Ta se však může chlubit vlastními opravdu krásnými a pevnými »trojkami«. „Je to holka, která zase po dlouhé době ukázala opravdu nádherné přírodní skvosty. Právě s tímto číslem se budeme prezentovat na evropské soutěži Playboye,“ řekl Aha! šéfredaktor časopisu Vladimír Olexa.

Čerešňáková je kuplířka

Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková (21) má seznamku! Vyberou si prý všechny zoufalé ženy, které hledají sličné cizince! Kšeftuje snad s bílým masem? „V žádném případě,“ říká Čerešňáková.

Nabízí prý jen mužům z celého světa české ženy, které touží po lásce, a není vyloučena ani svatba. „Nejde o nějaké společnice nebo jednorázový sex, ale o dlouhodobý vztah,“ říká Eva, která není přímo majitelkou seznamovacího webu, ale pomáhá kamarádce. „Holky se nemusejí bát, že by šlo o nějaké nekalé kšefty. Profily mužů se důkladně ověřují, nejsou to žádní chlípníci. Už jsme dali dohromady několik šťastných párů,“ tvrdí Čerešňáková.

Lucie Hadašová: Jizvy po operaci!

Loňská Česká Miss Lucie Hadašová (21) je po operaci menisku! Její koleno teď proto hyzdí dvě jizvy, na které rozhodně není pyšná. „Naštěstí jsou malinké, protože použili speciální nit, kterou se šijí chlopně,“ svěřila se Lucie, která si coby modelka o ultratenkou nit z profesních důvodů zažádala. Po operaci kolene se rozhodně necítila tak zle jako po plastice prsou, která si nechala zvětšit. „Koleno mi operovali v Praze na Malvazinkách, kde odvedli vynikající práci. Teď, dva týdny po operaci, už chodím naprosto bez problémů,“ pochvalovala si operační tým Hadašová.

Lucie teď nějakou dobu musí na přehlídkách nosit vysoké boty, aby zakryla jizvy. „Práci jsem kvůli tomu nezrušila, ani jsem si nevzala nemocenskou,“ upozorňuje Lucie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.