Kateřina Průšová: Svatba! Za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Průšová: Svatba! Za milion!

Snoubenec Průšové se při svatbě plácne přes kapsu.
Snoubenec Průšové se při svatbě plácne přes kapsu.

PRAHA – Modelka Kateřina Průšová (24) bude od 13. června vdanou paní! A deník Aha! zná všechny podrobnosti utajované svatby, která proběhne na zámku Mcely. Tam si Kateřina vezme svého dlouholetého přítele, multimilionáře Vladimíra Konvalinku (30).


„Termín i místo svatby se několikrát posunovaly. Jednou byla svatba dokonce plánovaná ve stejný den, kdy se bude ženit Leoš Mareš, a tak se taky musela přesunout,“ prozradila jedna z kamarádek Průšové. Zámek Mcely patří mezi nejluxusnější zámky v České republice a svatby zde mají nejbohatší Češi. V minulosti byly Mcely například vyhlášeny jako nejluxusnější butik hotel v Česku. Svým hostům nabízí vyhlídkovou observatoř, saunu, venkovní patio s vířivkou nebo pětihektarový anglický park. Jde také o první tuzemský tzv. zelený pětihvězdičkový hotel a celkově druhý v celé Evropské unii. Konvalinku tak svatba přijde na pořádný balík. „Rozpočet na svatbu bude hodně přes milion korun,“ dodal náš zdroj. Ale podnikatel, kterému například patří několik autovrakovišť, si jistě takový luxus může dovolit.

Kliknutím zvětšete

 

 

 


Autor: (in)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.